Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

První dáma zmlátila modelku do krve „prodlužkou“. Přistihla krásku se svými syny

Autor: pet - 
15. srpna 2017
22:10

Manželka prezidenta Zimbabwe Grace Mugabeová (52) zaútočila v JAR na modelku z Johannesburgu (20) prodlužovacím kabelem. Protože Gabriella Engelsová (20) utržila rány v obličeji i na hlavě, až jí tekla krev, mohl by z celého incidentu vzniknout diplomatický konflikt mezi oběma zeměmi. Informoval o tom v úterý web TimesLive. První dáma se odmítla vydat policii a vrátila se do vlasti.

Mladá modelka Gabriella, která pochází z Johannesburgu, si vyšla v neděli večer do jednoho z místních klubů. Potkala tam Roberta (20) a Chatunga (20), syny první dámy. Ta byla shodou okolností se svými dětmi v Jihoafrické republice, kam si přijela léčit kotník.

„V neděli večer jsme odpočívali na svém hotelovém pokoji a oni (synové) byli ve vedlejším pokoji. Zničehonic vešla dovnitř a začala nás mlátit. Mám tržnou ránu na čele. Jsem modelka a to, jak vypadám, mi vydělává peníze,“ řekla Gabriella.

Podle dalších svědectví modelky zmlátila první dáma Grace i její dva kamarády. Všechny „zpráskala“ prodlužovacím kabelem. „Její bodyguardi tam jen stáli a koukali,“ popsala mladá žena.

Zdrcená modelka celou situaci okomentovala i na svém twitterovém účtu: „Co zmůže holka v porovnání s ženskou, která ji mlátí a stojí za ní víc jak deset bodyguardů, kteří ji nechají tohle svinstvo dělat.“

V tisku se začaly šířit zprávy, že se manželka zimbabwského prezidenta Roberta Mugabeho v úterý vrátila do vlasti. Žena chce podle mnoha zdrojů nahradit svého muže po jeho smrti v čele Zimbabwe.

„Ano, vrátila se do vlasti. Nevíme, odkud tvrzení o napadení přichází,“ řekl vysoce postavený představitel zimbabwské vlády, který si nepřál být jmenován. Jiný nejmenovaný vládní zdroj potvrdil, že se Mugabeová do vlasti vrátila, a celý incident označil za politickou kampaň s cílem očernit jméno první dámy.

Podle dalších zdrojů Mugabeová neopustila jihoafrické město. Všechno uvedlo na pravou míru až oficiální prohlášení, kde stojí, že první dáma i nadále zůstává v Jihoafrické republice. Její právníci a zástupci zimbabwské vlády podali žádost o diplomatickou imunitu.

Motiv jednání Grace Mugabeové si zatím můžeme jenom domýšlet, protože se sama policii neohlásila, nikdo neví, kdy a jak bude pokračovat vyšetřování.

illyria ( 16. srpna 2017 10:41 )

No i kdyby bylo, tak by tato dáma pravděpodobně ty otroky prodávala .D Prvními obchodníky s otroky byli právě černoši a arabové, kteří je chytali a prodávali bílým lidem...

XLADI ( 16. srpna 2017 07:01 )

Jo před pár desítkami let by se už houpala na větvi, dnes má bodyguardy a mezinárodní imunitu

hanka666 ( 15. srpna 2017 20:19 )

To si nejaka z k u r vena n e g r a nesmi dovolit.Jak si vyskakuje huba

Zobrazit celou diskusi