Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Tajemství mladistvého vzhledu Brigitte Macronové (64): Sexy džíny a minisukně nejsou z její hlavy

Autor: Darina Jíchová - 
11. srpna 2017
15:25

Úzké džíny, sukně těsně nad kolena, vysoké podpatky a elegantní kabátky – to je první dáma Francie Brigitte Macronová (64). Jedni ji za její styl kritizují, druzí obdivují. Za jejím dokonalým vzhledem stojí víc než o generaci mladší stylista Matthieu Barthelat Colin.

Manželka prezidenta Emmanuela Macrona (39) je často v hledáčku fotografů a její mladistvá image vyvolává debaty. Jedni ji obdivují, druzí kritizují a doporučují, aby se oblékala přiměřeně svému věku.

Ale proč by měla? Její styl se stal vzorem pro mnoho dalších žen, nehledě na to, kolik jim je. Jak už tomu u takových osobností bývá, Macronová se neobléká sama. Strůjcem jejího nadčasového vzhledu je talentovaný stylista.

Trump zhodnotil Macronovou: „Je krásná“

Video  Trump hodnotil tělo francouzské první dámy: Poslechněte si, co řekl.  - Reuters, Facebook / Elysejský palác
Video se připravuje ...

Jejím módním poradcem se stal Matthieu Barthelat Colin, je to právě on, kdo vybírá, co si první dáma obleče. Často kombinuje moderní až futuristické prvky s klasickou elegancí. Příkladem toho byly i bílé šaty značky Courreges, které měla na sobě při setkání s první dámou Spojených států Melanií Trumpovou. Trumpová pro setkání zvolila kostýmek od Diora, kontrast mezi ženami byl očividný.

Colin se nebojí sáhnout po značkách, které proslavily supermodelky, jako je Bela Hadidová (20) a Kendall Jennerová (20). Tvrdí, že šatník prvních dam většinou bývá upnutý, „zpolitizovaný“ funkcí, která jim byla určena – takový ale vůbec nemusí být.

Strategie se mladému stylistovi zatím vyplácí, první dáma Francie je mezi svými kolegyněmi nepřehlédnutelná. Poradci první dámy a její mluvčí se však odmítají ke Colinově vlivu vyjadřovat.

MLudvika ( 19. září 2017 19:35 )

oblečení je krásné a sluší ji ... ale... co ta povislá kůže na rukou? Tu její " oblékač " nevidí ? I ta Vondráčková konečně pochopila, že si má zakrývat krk

romanetta ( 12. srpna 2017 07:14 )

Je smutné, že muže s o tolik let mladší ženou, by nikdo neřešil.

romanetta ( 12. srpna 2017 07:09 )

Přesně tak.

illyria ( 11. srpna 2017 23:34 )

Tajemství mladistvého vzhledu? Je jednoduché, celý život moc nepracovala a neměla starosti... Její rodiče jsou velmi bohatí lidé a vlastní čokoládovny... Takže když se celý život opečováváte a svěřujete do ruk plastickému doktoru, tak dopadne jak ona... Něco mezi mumií a planetou opic... Není nic smutnějšího než ženská, co neumí zestárnout...

mak ( 11. srpna 2017 22:55 )

 Mladistvý vzhled hlavně té kůže na lokti a předloktí na videu.... Vrásčitá stařena vysušená jak mumie. Ve věku důchodkyně už ze sebe mladici neudělá.

Zobrazit celou diskusi