Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Žena (38) souložila se dvěma nezletilými hochy. Hrozí jí až 15 let vězení

Matka dvou dětí se přiznala k sexu s nezletilými.
Matka dvou dětí se přiznala k sexu s nezletilými.  (Autor: reprofoto/twitter)
Autor: Darina Jíchová - 
10. srpna 2017
18:00

Brooke Lajinessová (38) z Michiganu byla odsouzena k 15 letům vězení kvůli sexu s dvěma nezletilými chlapci ve věku 14 a 15 let. Chlapce svedla nahými fotkami, které uveřejnila na Snapchatu. Lajinessová se k činu přiznala, u soudu řekla, že toho lituje.

Lajinessová čelí obvinění ze sexuálního zneužívání dvou náctiletých chlapců. Najevo vyšlo i to, že se nejednalo o jednorázovou záležitost, ale o dlouhodobější aféru. Žena přiznala svou vinu, nicméně na jejím odsouzení měla největší podíl výpověď matky jedné z obětí. Jména obou chlapců zůstávají utajena.

Matka čtrnáctiletého hocha vypověděla, že je neuvěřitelné, co všechno Lajinessová dělala, aby jejího syna svedla. Uvedla, že je chlapec poznamenaný na celý život. „Záleželo vám vůbec na tom, co děláte mému synovi, nebo vám šlo jen o vlastní uspokojení?“ dotazovala se matka oběti. Chlapec v současné době navštěvuje psychologa.

Svědectví matky jedné z obětí:

„Zatímco váš manžel a děti spali, jste se vyplížila z domu, autem jste dojela k nám na příjezdovou cestu a tam jste na našeho syna čekala od půlnoci do čtyř do rána, všechno tohle jen, abyste mohla zneužít naivního kluka,“ popsala matka oběti.

„Byla to chyba, to nejhorší, co jsem kdy udělala. Velmi toho lituji. Moje rodina pro mě znamená všechno. Vím, že jsem jim jen ublížila. Moje dvě děti jsou to nejlepší, co mám,“ řekla Lajinessová před soudem. „Snažila jsem se jim dát vše, co potřebují. Bojím se, co se stane, až budu ve vězení,“ dodala.

Emotivní výpověď obviněné: 

Soudce David Swartz obdržel několik dopisů, ve kterých stálo, že žena jednala pod tlakem, že je sama obětí domácího násilí. Manžel Lajinessové vysvětlil, že k jejímu činu mohla vést chronická nespavost a další psychické problémy. Některé dopisy tvrdily, že ženu svedli mladíci a ne naopak.

Je to jen způsob, jak zlehčit celý případ a svalit vinu na něco nebo někoho jiného. Sama se rozhodla, že bude udržovat sexuální poměr s nezletilými a za to by také měla být souzená,“ řekl státní zástupce John Vella. Soudce přihlédl k čistému rejstříku Lajinessové i k jejím psychickým problémům a ustanovil jí trest v rozmezí od čtyř do 15 let.

Matka dvou dětí se přiznala k sexu s nezletilými. Matka dvou dětí se přiznala k sexu s nezletilými. | reprofoto/twitter

salto ( 11. srpna 2017 07:50 )

Kluci mají skvělý zážitek a už nebudou chtít dělat cokoliv jiného

ferryx ( 10. srpna 2017 22:00 )

Kdo ví jak to bylo, vypadá pěkně, myslím, že klukům špatně nebylo. Taková škola není k zahození.

jany ( 10. srpna 2017 20:54 )

a ti kluci jsou bez viny? a ta matka dela z jejiho pubertaka obet? no nazdar

moiaza ( 10. srpna 2017 19:40 )

Noa co? Někdo je to musí naučit v praxi. Z počítačů to znají od 6 let. Sex je tam volně dostupný každému dítěti. To nevadí nikomu. Když se objeví "učitelka", je z toho poprask.

dametodokupy ( 10. srpna 2017 19:38 )

 Pinda svrastela.tohle udelat mymu synovi, tak ji rozdupu ten jeji hnusnej starek ksicht a zkopu ***, ze i v tom krimu bude muset stat!!!

Zobrazit celou diskusi