Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Šílený otec hazarduje s životem dítěte! Za nohu visí z okraje střechy nebo z okýnka BMW

Autor: aba - 
9. srpna 2017
10:39

Muž, který je známý jen jako Roman R. z ruského Zelenogorsku, neví, kde je hranice. Pro slávu na sociálních sítích riskuje život malého dítěte. Anebo je to všechno jenom „jako“?

Muž začal přidávat na ruskou sociální síť Vkontakte šokující fotografie, na kterých hazardoval se svým životem. Stojka na okraji výškové budovy, přelézání balkónu atd. Jenže teď se zdá, že do svých šíleností přidal i malé dítě.

Na fotografiích, které sdílel, je vidět Roman, jak drží za nohu dítě visící přes okraj výškové budovy. Uveřejnil i video, kde je na odlehlé silnici v BMW. Auto stojí a stáhne se okýnko. Z něho vystrčí malé dítě a zatímco ho jednou rukou drží, tou druhou řídí auto.

Podle serveru Siberian times policie si těchto fotografií a videa povšimla a prošetřuje, zdali Roman drží opravdu živé dítě, případně jestli je jeho otec, nebo je to jen panenka v životní velikosti, se kterou se snaží připoutat k sobě pozornost. Jedna z ruských televizí ale uvedla, že dítěti na videu z auta je šest měsíců.

agfor ( 9. srpna 2017 12:36 )

No a co. Je to jeho spratek, tak ať si s ním dělá, co chce. V nejhorším případě bude mít Putin o jednoho vojáka míň.

janinax ( 9. srpna 2017 12:01 )

Kdepak je matka toho dítěte,podle mého stejně jeblá jak ten otec.Kdyby byla normální nedala by dítě do rukou takového magora.Jestli se tím ukazuje na veřejnosti tak kde je sociálka??Okamžitě odebrat,než dítěti ublíží a otcovi rozmlátit držku

Zobrazit celou diskusi