Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Miminko by je rušilo u bazénu, zamkli ho do skříňky! Krkavčí rodiče zachytila kamera

Rodinka se nechtěla starat o dítě, zavřela ho do skříňky.
Rodinka se nechtěla starat o dítě, zavřela ho do skříňky.  (Autor: YouTube)
Autor: aba - 
3. srpna 2017
12:44

Jedna rodina z Číny si chtěla užít krásný společný den. Jenže nejmladší člen se jim nejspíše nehodil, a tak ho na koupališti zavřeli do skříňky, která je určená na odložení tašek a osobních věcí.

Šokující případ zachytily kamery v provincii Guangdong. Rodinka si šla zaplavat a jak později přiznala, hlídat malé dítě se jim nehodilo, a tak ho zavřeli do skříňky u bazénu, protože se jim to zdálo „příhodné“.

Pláč malého dítěte ale slyšeli ostatní návštěvníci i zaměstnanci bazénu a rodinu, které byla skříňka přidělena, zavolali hlášením zpátky. Video, které se objevilo na sociálních sítích, zachycuje zaměstnankyni, jak v šoku pomáhá odemknout skříňku s dítětem.

Jeho matka si pak plačící dítě bere do náručí, aby ho uklidnila. Není jasné, jak dlouho bylo dítě ve skříňce, ale naštěstí u něj nebyly zjištěny žádné příznaky dušení. Případ pobouřil uživatele čínské sociální sítě Weibo, obdoby Twitteru. 

honzatrx ( 11. srpna 2017 14:20 )

V Číně mají na výchovu a vztah k dětem odlišná měřítka i způsoby, jejich výchova je velmi drsná, krutá a nekompromisní, v jejich hodnotovém žebříčku dítě nemá valnou cenu a často je to jen nutné zlo. Co je u nich běžné, týrání, krutá disciplína atd. je z jejich pohledu jen trénink na velmi náročný život, kdy obstojí jen ten nejlepší, slaboši nemají místo a jsou opovrhováni. Tam není skvělý, lepší, dobrý, ale jen nejlepší a vše ostatní je špatný.

skaara ( 3. srpna 2017 15:49 )

Aha, tak vám připadá normální zavřít dítě do skříně bez přístupu vzduchu ?

kardinal25 ( 2. srpna 2017 00:11 )

proti gustu zadny disputat. Asi je to u nich bezny zavirat deti do skrine. sak cinanu je dost. To je taky cavyku kvuli chvilce potme dyt se mu nic nestalo. Kdyby uprchlici radsi misto znasilnovani a honeni svejch ptaku do vody v bazenu se zavirali navzajem do skrinek a zahodili od nich klic, ********* ****** ****** ***** **** ****** (Y)

Zobrazit celou diskusi