Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Skandál letecké společnosti Emirates: Pasažér načapal letušku, jak nalévá šampaňské ze skleniček zpátky do lahve!

Autor: bop - 
16. července 2017
13:38

Je tohle vůbec možné? Letecká společnost Emirates má pořádný průšvih! Jeden z pasažérů si chtěl natočit svou cestu letadlem a zachytil při tom něco, co nikdo nečekal - letušku, která nalévala šampaňské ze skleničky zpátky do lahve!

Ruský cestující z business class Jevgenij Kajumov natočil video na palubě letu A380 na cestě do Dubaje. Nejprve si vůbec nevšiml, co vlastně zachytil - natáčel jen pohled na palubu letadla a z okna ven... Při bližším pohledu si ale všiml něčeho neuvěřitelného. Hned na počátku videa je jasně vidět, jak letuška nevyužité šampaňské nalévá zpátky do láhve!

Neváhal a šokující video umístil na svůj instagramový účet s popiskem: „Omylem jsem natočil tohle video, v tu chvíli jsem si toho ani nevšiml, jak nalévají nevypité šampaňské zpátky do lahve. Je tohle normální praxe u Emirátů?“

Na internetu se okamžitě strhla lavina nejrůznějších názorů na věc. Mnozí to pokládali za nechutné a naprosto nepřijatelé. Našli se ale i tací, kteří letuščino chování ocenili.

„Měla by být pochválena za to, že je šetrná,“ napsal jeden člověk. „Někdo jiný by to prostě vylil do dřezu, což je hrozné plýtvání. Možná by bylo elegantnější, kdyby se to udělalo v kuchyni místo v otevřeném baru,“ myslí si další člověk.

Pasažér přistihl letušku, jak nalévá šampaňské ze skleničky zpět do lahve.

Video  Letuška společnosti Emirates byla přistižena, jak nalévá šampaňské ze skleničky zpět do lahve.  - Youtube / Hands Full
Video se připravuje ...

Letecká společnost se k celé věci pro Moskva City News ale vyjádřila docela odlišně. „Společnost Emirates vždycky usilovala o poskytování služeb nejvyšší kvality. Úkony zachycené na tomto videu se neshodují s našimi standardy kvality. V současnosti incident vyšetřujeme,“ sdělil mluvčí společnosti.

Objevily se ale i názory dalších pracovníků leteckých společností, které celou siuaci vysvětlují docela nevinně. Podle jedné letušky například nemá personál dovoleno cokoli vylévat, dokud stojí letadlo na zemi.

Tekutiny jako zbytky nápojů se mohou tímto způsobem likvidovat až po vzlétnutí. Proto podle ní žena na videu slévá zbytky do láhve, ze které je po odlepení stroje od země společně zlikviduje.

Také další člověk, který o sobě tvrdí, že je zaměstnancem letecké společnosti, to vidí podobně. „V žádném případě si to neschovávají pro sebe nebo pro pozdější využití (proti zdravotním zásadám a zaměstnaneckým pravidlům). Skoro určitě slévá zbytky dohromady, aby je později vylila do záchodu nebo do dřezu najednou,“ vyjádřil se k videu na internetu.

Bitka na letišti: Cestující se brutálně porvali s personálem.

odol ( 16. července 2017 17:53 )

Co je doma-to se počítááááá!!

agfor ( 16. července 2017 15:52 )

On jim Korán nezakazuje podávat alkohol ?

Zobrazit celou diskusi