Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Rusové na all inclusive: Alkohol stáčeli do lahví, brali toaleťák i sazenice

Autor: nka - 
30. června 2017
12:20

Hodně svérázně si dovolenou „all inclusive“ vysvětlil párek ruských turistů během pobytu v tureckém hotelu. Při odjezdu si do kufrů „na cestu“ přibalili 14 rolí toaletního papíru, několik litrů alkoholu stočeného do plastových lahví z minibaru i sazenice z hotelové zahrady. Informoval o tom ruský server Life.ru.

Povedení manželé z ruského města Něftějugansk Rustam Fachtlislamov (25) a Marija Kasjanovová (35) po celý týden pobytu v tureckém letovisku Alanya pilně „syslili“ zásoby.

K jejich smůle ale počínání na průmyslových kamerách sledovali zaměstnanci hotelu, kteří Rusy před odjezdem požádali o otevření kufrů. Ukázalo se, že turisté chtěli v zavazadlech domů propašovat několik plastových lahví plných likéru Bailey’s slitého z minibaru, 14 rolí toaletního papíru, hotelové trepky, župany, pár kilo pomerančů, zásobu sušenek i rostliny, které vytrhli ze záhonu v hotelové zahradě.

Vedení hotelu vyčíslilo vše na 231 dolarů 43 centů (asi 5 300 korun) a po zaplacení ruský pár nechali, ať si věci odveze. Ruská média poté ze sociálních sítí zjistila, že Fachtlislamov je podnikatel a vlastník dvou firem.

Zpráva proto Rusy rozčílila. „Teď už i Turci vědí, že Rusové jsou národ podvodníků a zlodějů,“ napsal jeden z uživatelů sociální sítě Vkontaktě (obdoba Facebooku, pozn. red.). „Myslel jsem si, že to byli nějací důchodci. Ale ne, jsou to mladí lidé,“ rozohnil se další. „Odebral bych jim ruské občanství,“ zlobil se třetí přispěvatel internetového fóra. Sami manželé si zřejmě kvůli nečekané „slávě“ své profily na síti raději smazali, protože už tu nejsou k nalezení.

bobou ( 6. června 2018 16:40 )

Ano je z 30. 6. 2017 Před několika lety jsme byli s manželkou v Tunisu. Bydleli jsme v ***** hotelu, všechno bylo hezké, moře, strava, personál. Až na spolubydlící z Francie, Itálie, Holandska a Německa. Francouzi smradlaví a špinavý. Italové uřvaný, Holanďané od rána usazeni kolem barů a lili do sebe co to dalo. Němci byli nejslušnější, ale v pití zdárně doháněli již v poledne notně opilé a tím pádem uřvané Holanďany. Mi jsme se seznámili s mladou rodinkou z Čech, která bydlela ve stejném hotelu, byl rozdělen na dvě kategorie. Oni neměli super all inclusiv jako mi. Takže jsme je vždy po večeři pozvali na posezení k dětskému koutku a nabídli jim, ať si vyberou co si dají. Děti Colu, Sprite nebo džus. Ženy si daly decku bílého nebo červeného a já s pánem pivo. Upozorňuji, že to v žádném případě nebylo na litry. Po asi dvou dnech si nás všiml číšník a hned nám to zakazoval, že mi ano, ale oni v žádném případě nedostanou nic. Tak jsem mu začal odporovat, že to, co mi vypijeme dohromady za jeden večer oni vypijí za půl hodiny. A že tedy nevidím důvod proč bychom nemohli přátele pozvat. Nakonec jsme se domluvili a oni uznali, že máme pravdu.

mandy ( 6. června 2018 01:03 )

Tak tohle je hodně starý článek. Rozhodně ne z letoška. No, syn byl předloni v Antálii a Češi na tom prý nejsou s podobným chováním taky nejlíp.

papouskova ( 5. června 2018 22:22 )

Skoro na každé dovolené vidím jak syslují hlavně Češi. Vynášejí z restaurace jídlo, protože jejich bachory nestačily vše ochutnat, vyberou mini bar na pokoji, šlohnou ručníky a osušky, ale u večeře, kde se nápoje platí pijí vodu. V řeckých restauracích zase slévají olivový olej z dochucovacích souprav a mažou se jím na pláži. Mnohokrát mi bylo za Čecháčky hodně stydno. no

hanka666 ( 1. července 2017 01:20 )

Jednou jsem byla na dovolené s francouzskými důchodci.Ti brali taky všechno, se zásobili, jako by je měl znovu přepadnout Hitler.

mart33 ( 30. června 2017 22:40 )

Kdysi jsemm pracoval jako pingl v New Yersey v Hiltonu. Jednou se v tom hotelu konala rab b ínská konference a nekteří to tak dělali uplně stejně. A taky byli v balíku.

Zobrazit celou diskusi