Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Ochrnula po orgasmu! Vyvrcholení ženě vyvolalo mozkovou mrtvici

Autor: bop - 
27. června 2017
10:49

Tohle by si jen tak někdo nevymyslel... Matka od rodiny Lucinda Allen (43) z Velké Británie zůstala upoutána na invalidní vozík poté, co měla mrtvici kvůli orgasmu!

Lucinda byla v té době v šestém měsíci těhotenství. Sex s jejím manželem byl ale tak vášnivý, až to její tělo úplně nezvládlo. Nejprve přišla příšerná bolest hlavy. Ta byla způsobena průnikem lebeční tekutiny do míchy, to tehdy žena ještě ale nevěděla.

Lucinda totiž trpí vzácným syndromem HSA (headache associated with sexual activity, česky bolest hlavy spojená se sexem). HSA občas způsobí zevní krvácení na mozku, který je nadměrně namáhán přepětím, tlakem a přílišnou aktivitou. U Lucindy ale došlo k něčemu ještě horšímu - ke krvácení uvnitř mozku. A to vedlo k mrtvici...

Série několika mrtvicí nechala ženu trvale ochrnutou na levou polovinu těla. Musela být načas uvedena do umělého spánku. Nevzdala se ale a přivedla na svět zdravou holčičku Marri-Alice. Dnes se Lucinda snaží zvýšit povědomí o těchto bolestech hlavy během a po milování, které trápí mnoho dalších žen. „Mám štěstí, že tu jsem,“ uvědomuje si Lucinda. „To, čím jsem prošla, bych nepřála nikomu jinému,“ dodává Lucinda pro deník Daily Mirror. „Myslela jsem si, že je to normální, ale koledovala jsem si o krvácení do mozku,“ říká dnes žena. Během těhotenství se u ní rozvinula těhotenská cukrovka, takže si musela po většinu dní měřit tlak. Ten den byl nízký - a tak se vrátila do postele ke svému manželovi Tonymu (48)...

„Jedno vedlo k druhému a poté, co jsem měla druhý orgasmus, mi začala vystřelovat nad pravým okem ona známá bolest,“ popisuje žena. „Normálně je to trochu jako zamrznutí mozku a nikdy to netrvá dlouho - tentokrát to ale neodešlo a brzy jsem se svíjela v agónii,“ přiznává.

Vyděšený Tony zavolal její matce, která trvala na tom, ať zavolají na nouzovou linku. „Tehdy jsem začala panikařit,“ vzpomíná Lucinda. „Tehdy jsem si pomyslela, že bych mohla mít krvácení do mozku.“ Bohužel měla nastávající matka pravdu. Lékaři ji museli uvést do kómatu a otevřít jí lebku, aby uvolnili přílišný tlak.

Probuzení po sérii mrtvic bylo zvlášť náročné. Žena si vůbec neuvědomovala, co se jí všechno přihodilo. Když jí lékařka sdělila, co se stalo a jaké to bude mít následky, Lucinda se naprosto zhroutila. „Měla jsem sebevražedné myšlenky,“ přiznává žena.

Dnes už však vůbec netruchlí. Její dcera je naprosto zdravá a ona sama říká, že z ní ochrnutí na celou levou polovinu těla nakonec udělalo lepšího člověka. Prý si mnohem víc uvědomuje skutečnou lásku své rodiny a blízkých. Se svým manželem dál žijí šťastně.

Další příběhy najdete na Blesk.cz ZDE >>>

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

aIIahakbar ( 26. června 2017 10:44 )

Skoro se umrdala k smrti.

salto ( 26. června 2017 07:45 )

Tak to dopadá, když do toho buší jako hluchej do vrat

Tamara123 ( 26. června 2017 00:38 )

To je kráva, neměla šústat !!!

Zobrazit celou diskusi