Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

V Anglii najelo auto do lidí během modliteb: Šest zraněných včetně tří dětí

Autor: aba - 
25. června 2017
12:01

Podle informací britského listu Mirror mělo v neděli během modliteb v anglickém Newcastlu najet auto do lidí. Policie se prozatím přiklání k tomu, že se nejednalo o teroristický útok.

Policie byla na místo nehody přivolána v neděli ráno. Podle prozatímních informací mělo být zraněno pět lidí, mezi nimi i malé děti. Policie nepředpokládá, že by se mělo jednat o teroristický útok.

Auto narazilo do lidí, kteří se na místě shromáždili k tradičním modlitbám, jež oslavují konec ramadánu. Policie uvedla, že byla zatčena dvaačtyřicetiletá žena, která zřejmě seděla za volantem auta.

„Pokračuje policejní vyšetřování, abychom mohli určit, co přesně se stalo. Prozatím ale nepracujeme s verzí teroristického útoku,“ řekl mluvčí policie. Podle očitých svědků došlo k nehodě ve chvíli, kdy modlitby končily. „Řídila žena a auto prostě vjelo do lidí a jelo dál. Ostatní se ho snažili zastavit. Na místě bylo hodně zraněných, včetně chlapce, kterému mohlo být tak deset. Dva lidé byli zraněni vážně,“ řekl k incidentu očitý svědek. 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

taktone ( 26. června 2017 18:32 )

zajímají mě jen mrtví zraněných mi líto není zub za zub

ivanak ( 25. června 2017 16:07 )

Berou to tam do svých rukou.Oko za oko,zub za zub.Jen politici říkají,že tam mají hodně psychicky narušených občanů.Teroristický útok?Ani náhodou,jen nezvládla řízení.

prycsnima ( 25. června 2017 15:02 )

 Se mnou to ani nehne.V anglii ať se třeba všichni zese rou.Začmouděná republika.

santikxauz ( 25. června 2017 14:04 )

Možná si nasadila obráceně burku,průhledem dozadu.

jezibababa ( 25. června 2017 12:37 )

Jestli se kdokoli modlil (či z jakéhokoli jiného důvodu setrvával) na pozemní komunikaci (silnici), nemůže se divit, že do něj někdo naboural. Nebo snad v Anglii už mají i dopravní značky "Pozor na modlící se občany?"

Zobrazit celou diskusi