Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Nová nebezpečná online hra z Číny: Děti si sešívají kůži

Autor: bop - 
24. června 2017
22:30

Čína bojuje s novým bizarním trendem mezi mladými a mladistvými. Online hra je vybízí k vyšívání stehů do jejich vlastního těla v různých vzorech. Sebepoškozovací šílenství už zachvátilo spoustu z nich.

Nechutné, šílené, nepochopitelné. Čínská mládež si zamilovala nový trend, který spočívá ve všívání různých stehů do svého rozřezaného těla. Mladí se s fotkami svých zmrzačených těl dále chlubí na sociálních sítích, kde se navzájem povzbuzují.

Původ tohoto trendu má být v zakázaném kresleném seriálu. Policie už zatkla jednoho člověka, který ostatní lidi povzbuzoval k řezání svého těla a všívání barevných stehů. Lidé se diví, jak se něco takového mohlo stát módou, faktem však zůstává, že mnoho ovlivnitelných, znuděných puberťáků děsivý trend stále následuje...

Sebepoškozováním se zabývá také portál Šance dětem. O svých zkušenostech promluvila PhDr. Alexandra Fraňková z Dětského krizového centra v Praze.

Video  O fenoménu sebepoškozování v rozhovoru mluví PhDr. Alexandra Fraňková z Dětského krizového centra v Praze.  - Youtube / SanceDetem
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

djaba ( 25. června 2017 20:01 )

 Už ani nežasnu .

bibs_7 ( 25. června 2017 10:17 )

Jeste víc to rozkostkujte, pitomci. Cenzura uz jak v Severní Korei, cestný slovo.

escobar2011 ( 25. června 2017 04:40 )

Dobrý nápad ...

Zobrazit celou diskusi