Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Rozstřílení ve spršce kulek: Video zachytilo smrt teroristů z Londýna

Autor: shp - 
8. června 2017
07:51

Toto jsou poslední okamžiky teroristů, kteří najížděli na londýnském mostě London Bridge do lidí a poté vzali do rukou kudly a začali bodat do dalších nevinných. Khuram Butt (†27), Rachid Redouane (†30) a Youssef Zaghba (†22) měli zamířeno do hospody The Wheatsheaf, ale cesta byla zatarasená. O několik okamžiků později na místo přijeli policisté, kteří radikály pokropili smrtící dávkou kulek.

Video na svém začátku zachycuje kolemjdoucího, který byl v nesprávný čas na nesprávném místě. Radikálové na něj naběhli s noži, zranili ho, ale on byl poté stejně schopný postavit se na nohy a utéct. O 23 sekund později přijíždí na místo první policejní vůz a začíná tvrdý protiútok.

Strážci zákona se samopaly začali pálit po teroristech a postupně všechny poslali k zemi, kde zemřeli v tratolišti krve. To byl jejich chladný konec. Policisté je zabili osm minut poté, co zbabělci začali v dodávce najíždět na London Bridge do lidí. Natolik byl jejich zákrok rychlý.

Teroristický útok si bohužel vyžádal osm obětí na lidských životech. Dalších 48 osob bylo zraněno, 21 z toho vážně. K útoku se již přihlásila teroristická organizace Islámský stát (ISIS). Bezpečnostní složky přitom teroristy sledovaly, ale podle všeho nevyhodnotily jejich nebezpečnost adekvátně. 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

crush ( 9. června 2017 13:56 )

Osem minút je rýchlosť? To je večnosť, počas ktorej mali možnosť pozabíjať desiatky ľudí!!! Našťastie toho veľa nestihli. Stopnite si osem minút, to je strašná doba. Boh vie, odkiaľ museli ozbrojení policajti prísť, keď mestskí strážnici nesmú mať pri sebe ani vreckový nožík...!!!

kiwi65 ( 8. června 2017 15:20 )

 Tak to má fungovat,pomáhat a chránit.U nás už by byli mimo službu a další dva roky by je vyšetřoval GIBS.

sores ( 8. června 2017 11:52 )

Všech masakrů jsou politici spoluúčastníci!!! Člověk se od evoluce nezměnil a nezmění, pokud dělá špatnosti platí na něj jedině bič. Takové kecy že se to v 21 století nehodí že si musíme pomáhat a že je to nehumánní nepomoci s tím ať jdou politici bílé rasy do p.r.d.e.le!!! Jedině oni za vše mohou a ještě k tomu berou za to obrovské prachy. Vyhnat černý odkud pochází když odmítají evropské zvyky a zákony. Evropa jim přeci nepatří, ať pracují.

abaron ( 8. června 2017 11:42 )

v jednoduchosti je krása ...

abaron ( 8. června 2017 11:01 )

mali tam dať komnado policajtiek ... keď majú schizu, keď zabije ich žena, že pôjdu do pekla

Zobrazit celou diskusi