Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Do Londýna přiletěla za láskou, měli se brát: Nevěsta zemřela snoubenci v náručí. Teroristé ji zabili dodávkou

Autor: shp - 
5. června 2017
13:12

Do anglického Londýna se Kanaďanka Christine Archibald (†30) přestěhovala za svým snoubencem, aby zde začali společný život. Chystala se svatba, ale k veselce už nikdy bohužel nedojde. Krásnou blondýnu přejeli v metropoli teroristé v dodávce. Mladá žena zemřela svému snoubenci v náručí. 

Christine přitom byla ženou se srdcem na pravém místě. Pracovala jako dobrovolnice v přístřešku pro bezdomovce. „Christine by neměla žádné pochopení pro bezcitnou krutost, která způsobila její smrt,“ prohlásila její rodina, když dobrosrdečné ženě vzdávala hold.

Snoubenec krásky ji držel v náručí, když umírala, prozradila jeho sestra. Na Facebook napsala:Minulou noc v Londýně můj malý bráška přišel o lásku svého života na mostě London Bridge. Ve zlomku sekundy se mu zhroutil svět.“

Fotogalerie Teror v Londýně: Dodávka vjela na mostě do lidí, útočníci… 70 fotografií

„Slyšet jeho bolestivé nářky v telefonu mě zničilo. Nemám slov. Jestli znáte Tylera, buďte tu teď pro něj. Až vstřebá, co se mu stalo, bude nás všechny potřebovat,“ dodala sestra. Je vidět, že ji na bratrovi velmi záleží. Měl se ženit, místo toho ženu svého života pohřbí.

Mladá žena se stala jednou ze sedmi obětí, které zabili tři teroristé při útoku na mostě London Bridge. Nejdříve dodávkou najížděli do lidí, poté na další útočili noži. Všichni byli zlikvidování během osmi minut policisty.

Video  8 minut hrůzy v Londýně: Teroristé „pro Alláha“ bodali lidi do krku  - Reuters/Hudebni banka
Video se připravuje ...

Vše o útoku v Londýně čtěte ZDE >>>

buban ( 5. června 2017 19:50 )

No to pozor-Britové nám ty morky nevraceli, morky tam braly slušný obolus, no a občas se vrátily do Česka zinkasovat sociální dávky (případně invalidní důchody)za poslední minimálně kvartál.

jerry ( 5. června 2017 19:18 )

Hlavně že nám vraceli emigrující cikány, rasisti!

buban ( 5. června 2017 17:42 )

Víte velmi dobře,že Mayová s nikým nezatočí-nemá na to ani koule,ani možnosti.Stačilo její vyjádření v tom smyslu,že často jde o lidi,kteří překrucují islám(nemám to zcela přesně,ale Vy určo víte,o čem píšu).

buban ( 5. června 2017 17:35 )

Možná jo,akorát že do té doby,než se jej podaří zorganizovat,vyletí do luftu pár lidí někde jinde(Manchester:Londýn).I když kvůli "jen" 7 mrtvých...

sores ( 5. června 2017 17:10 )

Budoucí ženich za to může poděkovat evropským politikům co se teď děje!!! Vždyť politici černý vítali a že se jim musí pomáhat, pořád je berou a pořád jim dávají ubytování a podpory. Tak jen ať nám teď černí ukážou co jsou opravdu zač.Dobře nám tak!!!

Zobrazit celou diskusi