Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Afghánec zabil v azylovém domě chlapečka (†5): Policie útočníka na místě zastřelila

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia.cz, Reuters)
Autor: ČTK - 
4. června 2017
09:35

Jedenačtyřicetiletý Afghánec zabil v sobotu v azylovém domě nedaleko jihoněmeckého města Řezno pětiletého ruského chlapce. Vážně zranil i jeho matku. Německá policie jej na místě zastřelila. Motiv útoku zatím není znám, napsala agentura Reuters.

Podle internetového vydání německého listu Focus Online je šestiletý bratr zavražděného, který utrpěl šok, v péči lékařů.

Německá kancléřka Angela Merkelová, která se v zářijových volbách bude ucházet o čtvrtý mandát, čelí kritice, že do země vpustila v uplynulých dvou letech více než milion uprchlíků.

Proti přijímání uprchlíků do Česka tvrdě vystupuje ministr Chovanec:

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

openha ( 21. listopadu 2017 17:01 )

Jedenačtyřicetiletý Afghánec zabil v sobotu v azylovém domě nedaleko jihoněmeckého města Řezno pětiletého ruského chlapce. Vážně zranil i jeho matku. Německá policie jej na místě zastřelila. Motiv útoku zatím není znám, napsala agentura Reuters. GENOCIDA EVROPANŮ POKRAČUJE ZA PODPORY MERKLOVÉ A SPOL.KDYŽ SE PODÍVÁM CO VŠECHNO ZA SVINSTVA SE DÁVÁ DO POTRAVIN V EVROPĚ TAK MÁM DOJEM,ŽE NĚKDO CHCE STAROU EVROPU ZNIČIT OD ZÁKLADŮ A TO JAK UPRCHLÍKY,TAK CHEMIKÁLIEMI V POTRAVINÁCH !!! NAPŘÍKLAD E220 JE ZAKÁZANÉ POUŽÍVAT V USA, ALE V EVROPĚ SE POUŽÍVAT MŮŽE !!!

agfor ( 4. června 2017 18:26 )

Proč toho chudáka Afghánce zastřelili ? Vždyť zabíjet je jeho přirozený zvyk. To zase skopčáci nepochopili integraci jiných národů.

mourovata.kocka ( 4. června 2017 12:12 )

Ten chlapeček byl Rus. Proč je nám na ilustrační fotce předkládáno černé dítě?

alfasamec ( 4. června 2017 11:40 )

Navrhuji, na protest proti teroristům, nechat Ajfel a Koloseum trvale zhasnuté. Dále navrhuji vytisknout dostatek kondolenčních listin a nakoupit zásoby svíčiček na výzdobu tzv. "pietních míst"

alfasamec ( 4. června 2017 11:33 )

Policie vykonala rozsudek smrti, aniž řádně prošetřila okolnosti události. Chlapeček mohl třeba zlobit... A co presumpce neviny? Ta v Anglii neplatí?

Zobrazit celou diskusi