Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Muž (34) z Indonésie bojuje s gigantickým nádorem: Podstoupil už několik operací, vždycky doroste!

Autor: bop - 
4. června 2017
18:28

Herdi Firmansyah (34) z Indonésie to opravdu nemá lehké. Už od doby, kdy mu byly pouhé tři měsíce, zápasí s nádorem v oblasti pravého oka. Podstoupil několik operací, nádor ale vždy znovu dorostl zpátky. Na pravé oko vůbec nevidí a musí se kromě zdravotních potíží potýkat také s velmi nevšedním vzhledem. V poslední době se mu navíc onemocnění rozšířilo i do jiných částí těla.

Herdi Firmansyah (34)z vesnice Wanakerta na Západní Jávě v Indonésii má neobvykle těžký úděl. Už od tří měsíců věku neúspěšně bojuje s nádorem v obličeji, který stále roste.

Lékaři se mu ho už pětkrát pokoušeli odoperovat, houževnatý nádor ale vždy dorostl zpátky. Nádory se teď navíc rozšířily muži i jinde po obličeji, po zádech, rukách, břiše, hrudi a chodidlech. Ošklivá nemoc muži komplikuje celý život. Přišel kvůli ní o zrak v pravém oku a se svým vzhledem v davu rozhodně nesplyne...

Video: Lékaři vyoperovali obří nádor.

Video  Obří nádor  - Blesk.cz
Video se připravuje ...

vendulinek ( 5. června 2017 05:53 )

A CO TAKHLE ZE JSTE MINZI HLAVY ....CO SEM TAKOVE MINZI NESMYSLI PISETE . NO JO CESI NA UROVNI .TOHLE KDYBI JSTE MELI VY ...URCITE TO BY BYLA ALE PORADNA KURBA CO ....BLBECKOVE ....ABY SE TO NESTALO VAM .UZ NEMAM CO K TOMUTO DODAT ,JEN TO ZE JSTE UBOHY CISKOVE .

vosavopruz ( 4. června 2017 21:23 )

si nedokážu s tím představit Sobotku Vypadal by jak ze seriálu Futurama

vosavopruz ( 4. června 2017 20:13 )

chudák,vypadá to jako by měl místo jednoho oka zvadlého ptáka (fotka u nadpisu)

naidka ( 4. června 2017 19:37 )

Nejvíc je jich v Indii.

sores ( 4. června 2017 19:31 )

Všimli jste si že tyto hnusné anomálie mají téměř vždy černí??? Buďto je to Indonesie,nebo afričan prostě černá rasa. Fuj tajbl.

Zobrazit celou diskusi