Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Děsivé video ze zoo: Lachtan stáhl holčičku pod hladinu!

Autor: bop - 
21. května 2017
16:00

Děsivý zážitek má za sebou malá holčička po návštěvě kanadské přírodní zoo. Turisté si v poklidu sledovali lachtany, jak loudí ryby, když si děvčátko sedlo na okraj mola. Pohotový lachtan však v nestřeženém okamžiku stáhl sedící dívku za šaty k sobě do vody!

Incident se stal v přístavu u Steveston Fisherman's Wharf v Richmondu B.C. v Kanadě, kde lidé mohou pozorovat mořské živočichy. Video natočil jeden z návštěvníků úplnou náhodou, když chtěl zachytit dovádějící lachtany.

„Jen jsem tam seděl u doku když ten lachtan vystrčil hlavu z vody přímo přede mnou. Vzal jsem si mobil a začal natáčet. Ten lachtan přitáhl pozornost spousty návštěvníků, včetně té malé holčičky. Přišla s rodinou a začali ho krmit drobky chleba, nebo co to bylo, a pak se asi to zvíře příliš otrkalo,“ řekl listu Vancouver Sun autor videa, Michael Fujiwara.

Video  Lachtan stáhl holčičku v zoo k sobě do nádrže.  - Youtube/ Eva Jats
Video se připravuje ...

Hned za dívkou do vody skočil dospělý muž, pravděpodobně její příbuzný. Do vody skočil plně oblečený a holčičku ihned vystrčil ke hraně mola, poté vylezl sám. Na záznamu je slyšet, jaký rozruch událost mezi přihlížejícími vyvolala. Rodina potom odvedla holčičku do bezpečí.

jakoblb ( 22. května 2017 23:38 )

vždyť to nebylo vůbec v ZOO...lachtan byl normálně "divoký"...právěže varovali,že se nemají krmit divoká zvířata...pak to takhle dopadá.

prycsnima ( 21. května 2017 19:39 )

 A co rodiče.zrovna někde chlastali?

vosavopruz ( 21. května 2017 19:35 )

lachtan pedofil

Zobrazit celou diskusi