Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Britská policie hledá svědky napadení. Poznávací znamení: Převlek za obří penis

Autor: nka - 
17. května 2017
17:51

Kuriózní pátrání spustila britská policie. Hledá muže oblečeného do nafukovacího kostýmu obřího penisu, který ji může přivést k pachateli v případu závažného ublížení na zdraví.

Incident se stal v severoanglickém městě Leeds. Dosud neznámý útočník, který byl v doprovodu skupinky známých, v centru města napadl muže. Oběti zlomil holenní kost, roztříštil jí koleno a potrhal kolenní vazy.  

Video: Před pár dny napadl v Praze neznámý mladík seniorku

Napadený muž zůstává v nemocnici a bude se muset podrobit už druhé operaci. Útočníkem byl běloch s oholenou hlavou, doprovázený dalšími muži, z nichž jeden byl převlečený za obří penis. Podle policie zřejmě partička v osudnou noc slavila loučení se svobodou.

Policisté ale zatím nemají žádné další indicie, které by ji k pachateli dovedly. Zveřejnila proto ilustrační fotografii muže v nafukovacím kostýmu ve tvaru mužského pohlavního orgánu a doufá, že se jí přihlásí svědci.

 „Povaha kostýmu, který jeden z členů skupinky měl na sobě, možná někoho pobaví. My ale doufáme, že někomu osvěží paměť, a dostaneme tak informace, které nám pomohou útočníka vystopovat,“ vysvětlil konstábl Gaynor Burt. Vyzval svědky, kteří muže v podobném převleku viděli, aby se neprodleně obrátili na policejní služebnu.

z1234 ( 17. května 2017 19:28 )

Poznávací znamení - převlek za Sobotku

Zobrazit celou diskusi