Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Královna večírků i s dětmi zmizela v bermudském trojúhelníku. Našli jen trosky

Autor: nka - 
17. května 2017
11:40

Obávaný bermudský trojúhelník má zřejmě na svědomí další oběti. V oblasti tento týden za dobrého počasí zmizelo dvoumotorové letadlo se čtyřmi lidmi na palubě. Mezi pohřešovanými je příslušnice newyorské smetánky a její dvě děti. Napsal to web deníku Telegraph.

Letadlo mířící z Portorika na Floridu zmizelo z radarů v pondělí odpoledne asi 25 kilometrů východně od Baham. O den později vrtulník pobřežní stráže nahlásil nález trosek a olejové skvrny.

Nyní záchranáři pátrají po možných přeživších. „Stále hledáme a v pátrání budeme pokračovat přes noc i zítra,“ řekl mluvčí pobřežní stráže Ryan Kelly.

Na palubě byla kromě pilota i čtyřicetiletá Jennifer Bluminová a její dva synové ve věku dva a čtyři roky. Bluminová je ředitelkou společnosti Skylight Group, která se zabývá pořádáním VIP večírků pro módní průmysl, a příslušnicí newyorské vyšší společnosti.

Stroj v okamžiku posledního kontaktu s řídicí věží v Miami letěl ve výšce 700 metrů. „Nemáme žádné zprávy o tom, že by v oblasti v tu dobu bylo špatné počasí,“ řekl Kelly.

Před pár dny se zřítilo malé letadlo u New Jersey. Takhle hrozivě to vypadalo na místě nehody:

Nehodu potvrdila společnost Bluminové. „Její rodina spolupracuje s vyšetřovateli a žádáme vás, abyste respektovali jejich soukromí,“ napsali zástupci společnosti v prohlášení.

Bermudský trojúhelník je oblast o rozloze asi milion čtverečních kilometrů prostírající se v Atlantiku mezi Floridou, Portorikem a Bermudami. Bývá označován za místo, kde často z nevysvětlitelných příčin mizejí lodě a letadla. Existuje řada teorií, proč se tak děje, záhada ale zatím nebyla uspokojivě rozluštěna.

gaysknirem ( 17. května 2017 16:42 )

Možná máte pravdu, ale člověk nemá dovolit, aby byl kýmkoli využíván. Když už"musí", aby měl na složenky, snášet takřka všechno, asi trochu zaspal.

bullshit ( 17. května 2017 16:14 )

Jedná se o přírodní výběr, nebude plodit další krále večírků pro smetánku...

agfor ( 17. května 2017 16:07 )

No tak když jde o královnu večírků, tak žádná škoda. Horší by to bylo, kdyby se ztratila žena, co stojí 12 hodin u pásu. Ale ta zase nemá na to létat soukromým letadlem.

rada42 ( 17. května 2017 14:09 )

Že se radši neztratil investiční zloděj Kožený - ten je tam přisátý jak klíště...

sores ( 17. května 2017 12:19 )

Dětí je mi hodně líto, ti vždy vše odnesou za dospěláky. Hádky, rozvody, nezájem!!!

Zobrazit celou diskusi