Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Macrona učila lásce a sexu, vládu naučí reformám. Brigitte se zapojí do politiky

Autor: pet - 
8. května 2017
17:40

Macronova bývalá profesorka, zakázáná láska a nastávající první dáma Francie Brigitte Trogneuxová bude patrně hrát roli v nové vládě. Chtěla by jít v podobných stopách jako Michelle Obamová. Ráda by se zapojila do otázek vzdělávání, pomohla s reformou školství, a to bezplatně. Brigitte má za sebou praxi v oboru, která čítá dvě desetiletí. Informoval o tom na svém webu britský deník Daily Mail.

Ve středu zájmu Brigitte je reforma školství a pomoc znevýhodněným dětem nebo autistům,“ řekla deníku The Sunday Times Candice Nedelec, která je autorkou autobiografie prezidentského páru.

Když Macron pracoval jako ministr financí pod bývalým prezidentem Fraçoisem Hollandem, Brigitte byla právě tou osobou, která dohlížela na jeho pracovní rozvrh. V této roli pokračovala i po založení jeho politického hnutí Le Marche. Dávala mu lekce přednesu i toho, jak by se měl správně chovat.

Dříve Trogneuxová chtěla, aby se její manžel stal spisovatelem, ale jakmile se s ním přestěhovala do Elysejského paláce, spadly jí na záda povinnosti, nespočet úkolů i podřízených, a to bez odměny v podobě platu. 

Tím, že Macron neplatil a ani nebude platit své manželce, se snaží vyhnout opakování skandálů „Penelopegate“, který silně přispěl k tomu, že republikánský kandidát François Fillon propadl ve volbách. Jeho kampaň skončila, když se lidé dozvěděli, že zaplatil své manželce Penelope statisíce za práci, kterou nikdy neodvedla.

Video: První kolo francouzských voleb

Nedalo se mu odolat

Macronovi šli včera, v den voleb, volit na radnici Le Toguet, kde se před 10 lety brali.

Jejich vztah se začal rozvíjet při přípravách školního představení, v němž Macron ztvárnil hlavní roli. Vystoupení předcházely hodiny příprav, kdy spolu patnáctiletý Emmanuel a jeho učitelka Brigitte, tehdy ještě Auzierová, po večerech pro studenty adaptovali hru francouzského dramatika Jeana Tardieua.

V rozhovoru s francouzskou novinářkou Annou Fuldou, která o něm napsala biografii, nastávající prezident řekl: „Víte, když jsme společně přepisovali tu hru, připadal jsem si, jako když pracuji s Mozartem“. Trogneuxová to v jiném deníku okomentovala: „V 17 letech mi Emmanuel řekl, že ať udělám, co udělám, stejně si mě vezme. Tomu klukovi se nedalo odolat a rozvedla jsem se“.

Bývalý Macronův učitel politiky Christian Monjou ho ovšem varoval, že nesmí vypadat jako „mamánek“. Někomu by se podle něj mohlo zdát, že je nastávající prezident jen loutkou v rukou své ženy, která má na něj enormní vliv.

 

djaba ( 9. května 2017 10:14 )

 Né že by to bylo normál ,mít starší babu ,ale zralá samice je nejlepší .Mladý holky myslí na vše ,jen ne na to ,fejsbukošky selfiový .

animka ( 9. května 2017 08:23 )

Přesně tak. To si Francouzi vybrali mamánka. Babka ho bude všude vodit za ruku a šeptat, co má dělat!

tonulenka ( 8. května 2017 23:11 )

no tak co je,něco se nehodí?

tonulenka ( 8. května 2017 23:06 )

a ještě o tom vlhčení,kdyby do sebe tlačila nevím kolik lubrikantu,nebo sádla,je to prostě nepřirozené a ten sex je tím poznamenaný.

tonulenka ( 8. května 2017 22:45 )

A platí to i opačně.Ti staří paprdové,když si myslí,že s viagrou jsou pro ty mladé holky neskutečně přitažliví,jsou jen šašci,a ty holky ten sex přetrpí,protože tam jsou pěkné penízky.

Zobrazit celou diskusi