Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nesnášíte svoji práci? Tenhle muž čistí ucpané kanály vlastníma rukama!

Autor: vk, bop - 
5. května 2017
05:30

Každý je někdy trochu na nervy ze svého zaměstnání. Pokud si ale říkáte, že máte určitě tu nejhorší práci na světě, jste pravděpodobně na omylu – tohle místo už je obsazené mužem, který vlastnoručně čistí kanály v Bangladéši!

I kanály se někdy ucpou a někdo se musí postarat o to, aby zase protékaly. Kanalizace je pro chod města velmi důležitá. V Bangladéši tohle řeší ne příliš elegantním způsobem – vysílají speciálního pracovníka, aby se hluboko do splašků potopil!

Muž je zaměstnancem společnosti Dhaka City Corporation. Jak vypadá jeho běžný pracovní den, si můžete jen představovat, a nebo snad raději ani ne… Jeho úkolem je totiž den co den potápět celé své tělo hluboko do obsahu kanalizací a holýma rukama zajistit její hladký chod.

Kanalizační potrubí Dháky přitom určitě není nic moc pěkného. V bangladéšské metropoli žije přes 14 milionů lidí. Odvážný muž nemá ke své práci ani žádné hygienické nebo bezpečnostní vybavení…

K dispozici má pouze dlouhou hůl, kterou prošťouchává a uvolňuje ucpaný kanál. Na jakoukoli ochrannou masku,která by například filtrovala jedovaté výpary z odpadních vod, ale může zapomenout…

mikimaus321 ( 5. května 2017 11:55 )

https://www.youtube.com/watch?v=9JDrXESRVN8

sores ( 5. května 2017 11:39 )

No fuj, ten nemůže být normální, snad existuje v 21 století nářadí,přístroje!!

TrojanSlovakia ( 5. května 2017 11:00 )

 To je maskovaný bulvárny novinár. Sleduje celebritvy, tak, aby ho nevideli.

odol ( 5. května 2017 08:44 )

Reklama podobné firmy u nás:Vaše hovn& na naší hlavu!!

Garo ( 5. května 2017 08:32 )

Keď sa pozerám na fotografiu , tak mi napadol jeden vtip z obdobia socializmu. Majster odborného výcviku stoji s učňami nad upchatým kanálom a vysvetľuje im, čo je treba urobiť, aby kanál opäť fungoval. Potom to prakticky predvádza. Podajte mi kľuč číslo 23 a ponorí sa do sra*iek. Po niekoľkých sekundách sa vynorí a povie - podajte mi kľuč číslo 17 a znovu sa ponorí.Keď sa vynorí, tak im hovorí - je to opravené, keď sa budete v škole dobre učiť, tak to tiež budete môcť takto robiť.

Zobrazit celou diskusi