Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Další incident na palubě letadla: Dva pasažéři se porvali ještě před startem!

Autor: haj - 
3. května 2017
22:41

Cestování letadlem začíná být poslední dobou dost „o hubu“. Neustále se objevují nové skandály, kdy pasažér dostal nějakým způsobem nakládačku přímo na palubě letadla. Tentokrát se mezi sebou potloukli dva cestující! Dokonce se stihli rozkmotřit ještě před tím, než stroj vzlétl.

Incident se odehrál na palubě letadla společnosti All Nippon Airways Martina Singletona. Zatímco se většina cestujících v klidu usazovala na svá místa a připravovala se na cestu z Tokia do Los Angeles, dva pasažéři se surově porvali.

Jejich drsnou potyčku si další člověk natočil a záběry posléze zveřejnil server ABC News. Podle jejich informací vše vyprovokoval asi čtyřicetiletý Američan, i když není jasné proč. „Začalo to zničehonic. Viděl jsem, jak se přes sedačku naklání k tomu druhému chlapovi a hádají se,“ popsal autor videa. Prý zaslechl jen „odkud jsi?“ a „zabiju tě!“

Následně si oba muži uštědřili pár ran. Po chvíli se mezi ně připletla i letuška, která se snažila situaci uklidnit. Palubní posádka, na kterou si ostatně Američan také dovoloval, provokatéra nakonec z letadla vyvedla. Posléze byl zatčen místní policií. „Všem pasažérům na letu do LA se omlouváme za potyčku, k níž došlo před startem. Dotyční lidé se již zodpovídají před spravedlností," stálo ve vyjádření vedení letecké společnosti.

Video  Rvačka dvou pasažérů letadla společnosti ANA  - Youtube
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi