Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Žáci si na biologii měli přinést domácí mazlíčky. Karla vzala do školy koně

Autor: TV JOJ, mav - 
4. května 2017
00:00

Zpestřit výuku šesté třídy měl v plánu učitel biologie na základní škole v Komárně. Poprosil děti, ať si na příští hodinu přinesou svého domácího mazlíčka, a to v rámci tématu Blízcí společníci člověka. Poslední návštěvníci ale skončili na dvoře – schody vedoucí do přírodovědné učebny zkrátka nezvládli.

„Dnes máme další netradiční hodinu biologie, Karla si přinesla své domácí zvířátko, které se ale do této třídy nevejde,“ začal hodinu biologie záhadně učitel Marek Tóth. A pak přišli – dva urostlí koně. Šaci a Lessi překročili práh školy a okamžitě se jim dostalo mimořádné pozornosti.

Určitě to žáky motivuje, více se snaží, jsou pozornější a dosahují lepších výsledků" vysvětluje svůj záměr učitel Marek Tóth.

Karla poprosila svou trenérku, aby jí z ranče donesla do školy koně. Tato urostlá zvířata skutečně zbožňuje. „Nejdříve se učím, a pak se rychle obléknu a jdu na koně,“ popisuje svůj den šeťačka Karla Scholtzová. Svým spolužákům výběrem svého mazlíčka udělala evidentně radost.

pupi ( 4. května 2017 06:51 )

Každý blbec ví že kůň není domácí mazlíček , to je jako by měli přinést oblíbenou knihu a někdo donesl televizor !!!!

radelin ( 4. května 2017 03:53 )

"Karla poprosila svou trenérku, aby jí z ranče donesla do školy koně. " Donést koně do školy,to musela být fuška.To bych asi nedal. Více na http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-svet/466754/zaci-si-na-biologii-meli-prinest-domaci-mazlicky-karla -vzala-do-skoly-kone.html?utm_source=blesk.cz&utm_medium=copy

Zobrazit celou diskusi