Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Dvě ženy se popraly při výstupu z letadla: Pilot jedné vlepil facku

Autor: bop - 
30. dubna 2017
10:38

Další šokující video z letiště obletělo svět. Pilot americké letecké společnosti Delta Air Lines se snažil přerušit rvačku dvou žen, když jednu z nich uhodil do obličeje. Jeho chování vzbudilo rozruch a rozjelo se vyšetřování, zda se jednalo o adekvátní reakci.

Všechno začalo, když se 21. dubna do sebe v prostorách letiště pustily dvě ženy. Začaly se bít, křičet a děsily ostatní cestující. Nacházely se přitom v chodbičce vedoucí mezi letadlem a letištěm, ve které proudili ostatní pasažéři a bylo nutné udržet ji snadno a rychle průchozí. K incidentu se nachomýtl jeden z pilotů a pokoušel se rvačku co nejrychleji rozehnat.

Bojovnice ale byly urputné a nechat se být se jim opravdu nechtělo. Když nic nepomáhalo, přistála v obličeji jedné z žen takzvaná výchovná facka. Celou událost ale někdo natočil na video a rozjela se debata, jestli se pilot opravdu zachoval správně.

Kritika letecké společnosti vyčítá, že nebyla přivolána ochranka. Fackující pilot byl dočasně suspendován. Následující vyšetřování však potvrdilo, že se nijak neprovinil proti zákonu, a mohl se tak rychle vrátit zpět do služby.   

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Monikay ( 30. dubna 2017 12:53 )

měl dát facku i té druhé

bre-burda ( 30. dubna 2017 11:04 )

Každý lékař potvrdí, že hysterku jinak než fackou nezklidníte.

Zobrazit celou diskusi