Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Oběšený mluvčí i soudkyně Ivanka. Simpsonovi peprně o prvních 100 dnech Trumpa

Video se připravuje ...
Autor: bk - 
29. dubna 2017
10:25

Tvůrci animovaného seriálu Simpsonovi si dobírají kdekoho, s prezidentem USA Donaldem Trumpem se ale „nemažou“. V posledním díle se rozhodli zhodnotit jeho prvních 100 dnů ve funkci. Jaké vtípky na účet hlavy států nabídli tentokrát? 

Není to rozhodně poprvé, co se kreslený Trump v seriálu objevil. Diváci ho mohli vidět v epizodě odvysílané v roce 2000, kde ho tvůrci znázornili jako budoucího prezidenta. A tak trochu předpověděli, že za sedmnáct let se animovaný příběh promění v realitu a Trump se zabydlí v Bílém domě.

V prezidentských volbách se pak seriál jasně postavil za tehdejší kandidátku Hillary Clintonovou a Trumpa tvrdě kritizoval. Narážel na jeho vlasy, opálení a na řadu přišel i botox a sex s manželkou Melanií.

V poslední epizodě, kde se Trump objeví, kreslený prezident hodnotí svých prvních 100 dnů ve funkci. I tentokrát si tvůrci neodpustili žertování ohledně jeho účesu. K vidění je toho však mnohem víc. Diváci se dokonce mohou těšit i na prezidentovu dceru Ivanku coby novou soudkyni nejvyššího soudu nebo oběšeného mluvčího. 

Video  Prvních sto dní Donalda Trumpa v animované podobě  - Facebook.com/Simpsonovi
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Pavza ( 29. dubna 2017 13:20 )

 Nedávno jsem zahlédl jeden díl a v úvodu znělky prolétá ufon ze Simpsonových s takovou tou reklamou za letadlo s textem (omlouvám se za případné chyby): Vote Kodos make the Universe great again (volte Kodos udělejme vesmír opět velikým) tedy jasná narážka na heslo D.Trumpa.

Zobrazit celou diskusi