Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Tady začala skandální láska: Učitelka poprvé líbá 15letého Macrona

Autor: nka - 
8. května 2017
11:00

Když před čtvrt stoletím tehdy 39letá učitelka sledovala v jezuitském lyceu vystoupení svých studentů, asi netušila, že jeden z nich se o 14 let později stane jejím manželem. Patnáctiletý chlapec v hastrošském kostýmu ji ale tak okouzlil, že možná právě tady se začala rodit tehdy zakázaná láska mezi Emmanuelem Macronem (39), budoucím prezidentem Francie, a jeho ženou Brigitte Trogneuxovou (64). 

Záznam pochází ze 17. května 1993, kdy Macron účinkoval ve školním představení svého divadelního kroužku z jezuitského lycea v Amiens. Ten vedla jeho učitelka francouzštiny Brigitte Auzierová, manželka bankéře Andrého Louise Auziera a matka tří dětí.

Video: Jak probíhalo první kolo prezidentských voleb

Macron tehdy exceloval na jevišti v kostýmu strašáka a za svůj výkon si od vyučující vysloužil gratulaci a polibek. „Hrál hastroše, moc dobře se na to pamatuji. A přišlo mi, že hrál výborně. Jaké měl charisma!“ vzpomíná Trogneuxová.

Právě v této době vzplála osudová láska budoucího politika ke starší ženě. O dva roky později učitelce oznámil, že si ji jednou vezme, a krátce nato Brigitte jeho umlouvání podlehla. Později kvůli němu odešla od manžela, rozvedla se a odstěhovala do Paříže. V roce 2007 se pak s Macronem vzali.


Emmanuel Macron sur scène à 14 ans by france3

Video našel tvůrce dokumentárního filmu o Macronovi Pierre Hurel. „Našli jsme ho ve sklepě fotografického klubu lycea,“ řekl Hurel, který se při vytváření dokumentu dostal i k záznamu z Macronovy svatby.

Macron s Trogneuxovou mají navzdory řadě škarohlídů šťastné manželství. Během kampaně sice na prezidentského kandidáta padlo podezření, že sňatek je pro něj jen zástěrkou pro homosexuální vztah, manželé to ale popřeli. „Nenašla jsem žádnou oblast, ve které by (Emmanuel) nebyl dobrý,“ prohlásila lakonicky bývalá učitelka.

Ta už se svému povolání nevěnuje. V roce 2015 odešla na důchodu, aby mohla plně podporovat manželovu kariéru.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

pupi ( 8. května 2017 20:55 )

A ne*** nakonec i tu Německou hydru Merklovou ???

simplify ( 8. května 2017 12:46 )

Škoda - kdyby mu bylo o dvacet let víc, tak jsou krásný prezidentský pár

prochaskanamoste ( 26. dubna 2017 09:52 )

Tragédie pro Evropu,pro nás.Britové z toho včas vycouvali.Makaronek si založil teprve na podzim minipidistraničku,kdo tedy tohle všechno financuje?Proč naše média prezentují Marii Le Pen jako extrémistku,když je to ve skutečnosti vzdělaná právnička,národní socialistka,jako byla naše dr.Milada Horáková.Je evidentní,že Bruselu vyhovuje nevýrazný,poslušný a oddaný Macron.Teď už Němce nikdo nezastaví.

ellka ( 25. dubna 2017 18:11 )

Za pedofila mozes povazovat aj Gotta.

ellka ( 25. dubna 2017 18:08 )

Jediny dovod preco sa tento vztah zda nenormalny je ten, ze si vascina ludi nevie predstavit sex mladeho muza so starsou zenou. Ale sex starca s mladou sa povazuje za normalny. Tu sa nerozmysla o tom ci si ti dvaja rozumeju v inych oblastiach, tento vztah sa zatracuje len pre to, ze si nikto nevie predstavit ze si ten mlady dokaze ukojit na starsej partnerke svoje pudy.

Zobrazit celou diskusi