Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Brutální voodoo vražda chlapce (†4): Stáhl ho z kůže, vypil jeho krev a snědl jeho mozek

Video se připravuje ...
Autor: aba - 
27. dubna 2017
23:28

Otřesný případ řeší policie v Jihoafrické republice. Teprve čtyřletý chlapeček Kamvelihle Ngalathe si měl venku hrát s kamarády, ale dlouho se nevracel. To zalarmovalo jeho rodinu a začali ho hledat. Netušili, jaká hrůza je čeká, až chlapce najdou.

Když se začala rodina po chlapci shánět, bylo už zřejmě pozdě. Babička dítěte si jako první všimla, že Kamvelihle není nikde k nalezení a zburcovala celou vesnici. Začali prohledávat místo i okolí, ale bez úspěchu.

Podle výpovědi staré ženy ji na vraha upozornila její sestra. Ta jí přišla říct, že má podezření, že je její syn posedlý, aby se šla podívat do jeho domu. Žena nejprve nechtěla uvěřit tomu, že by vlastní strýc mohl chlapci ublížit, ale pak přišla k němu domů a viděla celou hrůzu.

Zaklepala na dveře a muž sice otevřel, ale nechtěl ji pustit dovnitř. Přetlačila ho ve dveřích a když uviděla krvavou spoušť, začala křičet. Uvnitř to prý vypadalo jako při nějakém rituálu. Všude byla krev a části těla. Chlapcův strýc se přiznal, že maso z těla svého synovce snědl. Policie našla lebku staženou z kůže a rozpůlenou na kuchyňské lince. Vedle ní byly části mozku hned vedle slánky. Chlapci chyběla játra, na talíři ležela jeho ruka.

Muž se policii přiznal, že chlapce zabil, stáhnul z kůže, snědl jeho srdce a vypil krev. Měl v plánu v pojídání těla pokračovat, ale už to nestihl. Podle policie třicetiletého muže nedávno pustili z vězení, kde si odseděl sedm let za jinou vraždu.

Na záznam rituálu, který na svých cestách podstoupil Jakub Vágner, se podívejte ve videu:

Video  Vágner byl na svých cestách i součástí rituálu.  - Česká Televize
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

djaba ( 29. dubna 2017 08:12 )

 Matka je jistě lékařka a strýc programátor .No a Vágner jim tam chytal ryby ,aby to bylo zajímavější .

majdulka ( 28. dubna 2017 19:10 )

FrndaKrnda: Možná právě proto ho tam nacpali protože by se na Vágnera nikdo nedíval. A na případu toho dítěte a jiných vražd je vidět na co je humanita s vrahy. Dostal pouhých 7 let a zase vraždil. Kdyby ho rovnou pověsili mohlo to dítě žít!!!!! Muž se policii přiznal, že chlapce zabil, stáhnul z kůže, snědl jeho srdce a vypil krev. Měl v plánu v pojídání těla pokračovat, ale už to nestihl. Podle policie třicetiletého muže nedávno pustili z vězení, kde si odseděl sedm let za jinou vraždu.

y1xcvbnm ( 28. dubna 2017 03:06 )

Tihle se taky budou interovat????

Zobrazit celou diskusi