Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Předčasně narozenou holčičku prohlásili za mrtvou: Před kremací zjistili, že žije

Autor: els - 
9. dubna 2017
06:37

Holčičku, která se narodila matce již ve 24. týdnu těhotenství, prohlásili v nemocnici za mrtvou a doporučili okamžitou kremaci. V krematoriu však příbuzní zjistili, že dítě ještě dýchá a dopravili ji zpět do nemocnice.

Předčasně narozená holčička vážila po porodu již ve 24. týdnu těhotenství pouhých 350 gramů. Proto byla hned prohlášena za mrtvou. Toto prohlášení bylo podle India Times učiněno sestrami, aniž by některý z doktorů z nemocnice Pandit Brij Sunder Sharma General Hospital v Indii dítě prohlédl.

„Porod proběhl okolo šesté ráno,“ řekl jeden z příbuzných. „Řekli nám, že dítě zemřelo a že bychom měli co nejdříve zařídit kremaci,“ dodal. Rodina tedy odvezla holčičku do krematoria, ale pak přišel šok.

„Když jsme nadzvedli její ručník, dýchala. Odvezli jsme ji zpět do nemocnice a oni ji přijali na jednotku intenzivní péče,“ popsal zjištění příbuzný. Podle jednoho z doktorů je ale její šance na přežití mizivá. Celý případ se nyní vyšetřuje.

Video: Indka se stala poprvé matkou v 72 letech.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

janetazahro ( 9. dubna 2017 08:21 )

 PLESKU co to zase meles ! autor els : v textu Predcasne narozena holcicka vazila ve 24. MESICI tehotenstvi jen 350 gramu ..... A to ji jako mela podle tebe porodit slonice ? nebo zena .

y1xcvbnm ( 9. dubna 2017 08:13 )

po přečtení titulku mi bylo jasné že to bude v Indii

clarabella ( 9. dubna 2017 07:26 )

Pokud mělo dítě po PREDCASNEM porodu ve 24 MĚSÍCI jen 350g, tak to je vskutku málo 😂😂😂😂

Zobrazit celou diskusi