Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Vana plná peněz a desítky tisíc eur v peněžence: Tohle jsou fotky, které dávají děti zbohatlíků na internet!

Autor: aba - 
8. dubna 2017
08:16

Jsou mladí, bohatí, neznají hranice a neváhají se tím pochlubit celému světu. Takhle by se dali shrnout mladí, kteří přispívají na instagramový účet Rich kids of Instagram, neboli Bohaté děti Instagramu. Na tuto sociální síť hojně sdílí fotky svého předraženého života plného luxusu a dokonce vyzývají ostatní, aby „přestali být chudí“.

Účet na sociální síti, určené primárně k tomu, aby se sdílely fotografie, je anonymní a o jejím provozovateli se nic neví. K vidění jsou ale fotky, které obyčejným smrtelníkům zvednou mandle.

Luxusní auta, nejdražší šampaňské, divoké šelmy, soukromá letadla a přepychové soukromé jachty. To je jen zlomek toho, co je na tomto účtu k vidění. A pokud vás nenaláká pohled na luxus, který si můžete koupit, můžete se podívat na to, jak se dívky ve spodním prádle koupou ve vaně plné peněz nebo na nadité peněženky s desítkami tisíc eur určené pouze pro „víkend v Evropě“.

Identity lidí objevujících se na fotkách nejsou známé a někteří z nich svoji tvář pečlivě chrání. Je ale otázkou, zdali ke jmění, které se jim tak dobře daří utrácet, přišli sami a nebo se jedná o sponzorování od jejich rodin. 

Na Instagramu je k vidění spousta netradičních věcí. Níže se například můžete podívat na video ženy, která jezdí na waterboardu ve 40. týdnu těhotenství:

Video  Kolby Fahlsing jezdí na wakeboardu ve 40. týdnu těhotenství.  - Instagram/kolbtron
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Limone ( 9. dubna 2017 03:41 )

 Přepychový nadstardantní život v luxusu je jedna strana mince, ale co když ta druhá skrývá nervy v hajzlíku ?! Zdravé nervy si za zlatý řetízek nekoupíš !

Limone ( 9. dubna 2017 03:27 )

 Krásné vily,mnoho peněz,luxusní auta,jachty a letadla,ale k čemu tohle vše,když do hrobu si nic nevezmete a v noci se u vás ordinují "rychlé šípy"?!

janka69 ( 8. dubna 2017 22:22 )

ich život je taký prázdny.....nudia sa , ani všetky tie hlúpe veci , ktoré ich teraz na chvilu urobia šťastnymi , nenahradia plnohodnotný život s niekym , kto ťa má naozaj a nezištne rád a bude pri tebe stáť, aj keď nebudeš mať nič.....

renataren ( 8. dubna 2017 15:57 )

eriksonek: to je taky ,,vejvar"... Fix 36 tis., když je na západě průměrná mzda 75 tis... Jsme jenom žebráci... A myslíte si, že mají být všichni v IT? Takový ,,ajťák" je už po čtyřicítce pro zaměstnavatele nezajímavý... Buď čekají rok na úřadu práce na džob za prachy, který měly kdysi či musejí slevit a začít makat za míň... To je realita, hochu...

hanka666 ( 8. dubna 2017 14:30 )

To byl dobrej fooor. Tak s takovou almužnou si na soukromý tryskáč, 6ti hvězdičkové hotely, kabelky za 300 tisíc, drahé pití a jídlo nevyděláš.

Zobrazit celou diskusi