Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Před teroristou skočila do Temže, teď zemřela. Útok v Londýně má 5 obětí

Autor: nka - 
7. dubna 2017
11:20

Rumunská turistka, která při útoku v Londýně před dvěma týdny spadla do Temže, v nemocnici zemřela. V pátek to oznámila londýnská policie. Počet obětí útoku tak vzrostl na pět.

Andreea Cristeová (31) byla do chladné vody sražena teroristou, který autem najel do chodců na Westminsterském mostě.

Video: Podívejte se, jak žena skočila před útočníkem do řeky:

Její přítel Andrei Burnaz, který v tu chvíli byl vedle ní, vyvázl se zlomenou nohou. Žena od té doby bojovala o život v nemocnici, ve čtvrtek odpoledne ji ale lékaři odpojili od přístrojů.

Smrt ženy potvrdila rodina. „Po více než dvou týdnech boje byla naše milovaná Andreea – báječná dcera, sestra, partnerka i přítelkyně a jedinečná osobnost, která milovala život – krutě vytržena z našeho života,“ napsali příbuzní v oznámení. Dodali, že Cristeová bude jako „ paprsek světla navždy zářit v našich srdcích“

Co se stalo v Londýně? Podívejte se na videorekonstrukci:
Video  Rekonstrukce útoku v Londýně: Takhle terorista zabíjel.  - Reuters, Hudební banka, Assassinator Switch
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

zbenekk ( 7. dubna 2017 15:29 )

Tak jako to dělá USA v Sýrii, že? Ty píííčo. My možná blbě kecáme, ale nikomu nic neděláme, ale zku.rvení Amíci zkurví celý svět. Smála ses co máme za prezidenta a co máte vy? Hahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, tady to máš zpět.

anka ( 7. dubna 2017 14:38 )

Akorat spina dokaze prohlasit neco takoveho, jako ty. Gratuluji. Jinak si muzes dat par facek, protoze tvym Slovanum delas akorat tak ostudu. Ucit se ve skole to ne, to ti neslo.....ale mit hloupe kecy na anonymni diskuzi, to ti jde. Chlastat pivo, kourit travu, to ti taky jde, co. Ale udelat neco proto, aby se lidem kolem tebe zilo o neco lepe...to uz ne, co.

sores ( 7. dubna 2017 13:35 )

Bílá rasa si ty černé do Evropy pozvala,hrají si na hodné tak teď ať se ničemu nediví!!Černý táhnou do nejmenšího světadílu na planetě, že jsou přesvědčený že se nemusí v Evropě makat a vše bude zadara a bílé je v tom podporují.Včera vyšel článek že do 20ti let bude víc muslimů než křesťanů,jelikož se množí jak potkani muslim má 4 ženy které každý rok rodí.Na planetě zůstane jenom černá rasa.

agfor ( 7. dubna 2017 11:46 )

Je vidět, že voda v Temži je opravdu "zdravá". Co na to angličtí ekoteroristé, nebo si její veličenstvo od nich nenechá do ničeho kecat ?

Zobrazit celou diskusi