Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Šílený schizofrenik ubodal v léčebně tři ženy. Použil k tomu čínské hůlky

Autor: nka - 
5. dubna 2017
18:39

 V psychiatrické léčebně středočínské provincie Che-nan došlo k neštěstí.  Schizofrenik tady na uzavřeném oddělení vážně duševně nemocných ubodal tři spolupacientky. K vraždám zvolil neobvyklý nástroj – jídelní hůlky. Napsal to čínský web Shanghai Daily.

Muž, který podle nemocnice trpí závažnou formou schizofrenie a je nebezpečný sobě i svému okolí, ležel na svém lůžku připoutaný řemeny a byl pod neustálým dozorem.

Podívejte se na video zběsilého útoku:

Video  Schizofrenik napadl spolupacienty a ubodal je hůlkami.  - Shanghaidaily.com
Video se připravuje ...

Nemocnice vyžadovala, aby rizikového pacienta kromě zdravotního personálu nepřetržitě hlídal i někdo z rodiny. Jeho bratr ale vyšel ven, aby koupil mléko.

Pacienty pak na chvíli opustila také zdravotní sestra, která si odskočila na záchod. V tu chvíli se schizofrenik z pout mrštně osvobodil a sebral ze stolu jídelní hůlky. S nimi napadl dva pacienty ve vedlejším pokoji, pak se vrátil a začal bodat do dalších dvou. Jeho zběsilé počínání natočila průmyslová kamera v pokoji.

Ze čtyř napadených tři ženy zemřely na vážná poranění mozku. Muže zadržela policie a nemocnici, kde se tragédie stala, dočasně uzavřela.

Zobrazit celou diskusi