Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

V Londýně slavili 25 let od svatby, terorista jí zabil muže: Lidé vdově poslali už 2 miliony

Autor: aba - 
31. března 2017
13:41

Melissa Cochran a její manžel Kurt slavili v Londýně své 25. výročí svatby. Poslední den pobytu se ocitli v nesprávný čas na nesprávném místě a Kurt se stal jednou ze čtyř obětí Khalida Masooda, muže, který autem srazil několik lidí a poté ubodal strážného u budov parlamentu. Jeho žena se teď pomalu vrací do života.

I přes všechny rány osudu se Melissa dokáže stále usmívat. Šestačtyřicetiletá žena jela s manželem oslavit výročí svatby a ke své cestě si vybrali zrovna Londýn. Poslední den se zašli podívat na slavné budovy parlamentu, když se na mostě připletli do cesty Masoodovi, muži, který na chodníku najel do lidí.

Kurta auto smetlo a byl na místě mrtvý. Jeho žena Melissa vyvázla se zlomenou nohou, žebrem a ránou na hlavě. Ještě stále je v nemocnici, ale pomalu se uzdravuje a vrací zpátky do života. Jak sama říká, je to jen díky lásce, kterou jí poskytují její nejbližší.

Její bratr Clint založil na internetovém portálu stránku, kam mohou lidé přispívat na pomoc pro Melissu a celou rodinu. Do dnešního dne se nashromáždilo bezmála 1,9 milionu korun. Na této stránce taky uveřejnil nejnovější fotky Melissy, která se v nemocnici uzdravuje. 

V týdnu se také členové její rodiny sešli u budovy Scotland Yardu, aby poděkovali všem, kteří jim během útoku i po něm pomohli. Ironií osudu je, že sídlo policie se nachází pouhých 90 metrů od místa neštěstí. 

Ve videu se můžete podívat na animaci, která rekonstruuje celý útok:

Video  Rekonstrukce útoku v Londýně: Takhle terorista zabíjel  - Reuters, Hudební banka, Assassinator Switch
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi