Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Děsivé foto: Matka vyfotila dcerku (2) jen centimetry od smrti!

Autor: aba - 
31. března 2017
19:44

Když si ve středu vyrazila Bianca Dickinson udělat se svojí dvouletou dcerkou Molly nějaké fotografie na památku, neměla tušení, co na ně na jejich pozemku v Austrálii číhá. A Bianca to dokonce zachytila na fotografii!

Bianca Molly vyrazila po jejich příjezdové cestě, okolo které roste vysoká tráva. Bianca dceru fotila a rozesmáté dítě jí vesele pózovalo. Všechno šlo dobře až do chvíle, kdy se Molly fotila u starého plotu.

Jak Bianca říká, všimla si koutkem oka nějakého pohybu, ale považovala to za větev ze stromu, která se jen hýbe ve větru. Druhý pohled byl ale jasnější a Bianca ztuhla hrůzou. Jen centimetry od nohou její dcery se plazila dvoumetrová pakobra východní, druhý nejjedovatější had na světě.

„Každá buňka v mém těle chtěla odhodit foťák a natáhnout se pro Molly, abych ji dostala mimo nebezpečí. Věděla jsem ale, že když to udělám, mohla bych hada vystrašit a ten by mohl zaútočit. A tak jsem jen úplně zkameněla,“ říká vyděšená matka o otřesném zážitku.

Naštěstí ji její dcera napodobovala a také se přestala hýbat. Had se tak odplazil dál do trávy a nechal obě bez povšimnutí. Až později doma přišla Bianca na to, že se jí podařilo děsivý okamžik zachytit na fotce. Malá Molly prý vůbec netušila, co se děje, a smrtonosného hada za sebou si ani nevšimla. 

S hady není radno si zahrávat. Podívejte se na video turistky, která chtěla ochočeného hada políbit. Ten se jí ale místo toho zakousl přímo do tváře.

Video  Chtěla políbit hada, ten se jí zakousl do tváře!  - internet
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

matno ( 31. března 2017 21:31 )

Proto do Austrálie nikdy néééé ... !!!

Zobrazit celou diskusi