Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Lupiče na útěku zastavil plot: Muž visel se staženými kalhotami hlavou dolů až do příjezdu policie

Autor: els - 
26. března 2017
22:37

Nepředstavitelnou smůlu měl zloděj, který se pokusil vykrást školu. Byl však zpozorován, a tak se dal na útěk. Plandavé kalhoty se mu však zachytily na plotě a on skončil v nelichotivé poloze, ve které ho vyfotil náhodný kolemjdoucí.

Neslavně pro lupiče dopadl pokus o vloupání do Milesské základní školy v Tusconu v americkém státě Arizona. Muž se chtěl nenápadně proplížit do jedné z tříd a tam něco odcizit.

Po cestě ke škole byl však zpozorován, a tak se bral k útěku. Chtěl svižným skokem překonat plot, což by se mu asi i povedlo, kdyby neměl plandavé kalhoty. Ty mu jeho únik zmařily, protože se jimi zachytil o vrcholek plotu.

Pak už následoval jen pád a ponižující poloha, ze které se lupič nedokázal vymanit. V tu chvíli ho spatřil náhodný kolemjdoucí Jesse Sensibar, který si komickou scénu okamžitě vyfotil a s fotkou se pochlubil na sociální síti.

„Chtěl jsem mu jít pomoct a sundat ho z toho plotu, ale ve chvíli, kdy jsem se blížil, přijela dvě policejní auta,“ svěřil se Jesse.

„Nevím, jaký byl jeho příběh, ale hádám, že ne moc dobrý, protože když jsem se o patnáct minut později vracel stejnou cestou domů, seděl spoutaný na zadním sedadle policejního auta. Culil se do kamery,“ dodal. Škola ani policie se k úsměvnému případu nevyjádřily.

Podívejte se na dalšího zloděje-nešiku, který se nechal při krádeži nahrát na kameru:

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

salto ( 27. března 2017 15:43 )

zdenekk???

rada42 ( 27. března 2017 06:11 )

Z výchovného hlediska , nechat viset dalších 24 hodin...

Zobrazit celou diskusi