Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dcera se postavila proti otci teroristovi: Bez šátku jí to vážně sluší

Autor: els - 
26. března 2017
20:31

Dcera islamistického útočníka, který v Londýně zabil čtyři lidi a dalších 29 zranil, se odmítla vzdát západního stylu života a následovat otcovu víru. Místo šátku, který by jí měl zahalit vlasy i obličej, se obléká do sexy šatiček.

Osmnáctiletá Teegan Harvey je dcerou Khalida Masooda, který je zodpovědný za středeční vražedný útok v londýnském Westminsteru.

Ač se z jejího otce vyklubal nebezpečný radikální džihádista, ona se rozhodla jeho způsob života a víru nesdílet. Odmítla konvertovat k islámu a tím se radikálně odtrhnout od svého západního stylu života.

Sám Khalid Masood konvertoval k radikálnímu islámu až po osudném dvouletém vězení v roce 2002. Již předtím měl nějaké opletačky se zákonem, ale tentokrát to opravdu přehnal.

V hospodě při rvačce totiž vytáhl na protivníka nůž a rozřízl mu obličej. Ránu pak muselo zacelit 20 stehů. Po návratu z vězení opustil svou rodinu, kterou založil v roce 1992, kdy potkal úspěšnou podnikatelku Jane Harvey.

Ta si ho hned nastěhovala do svého luxusního domu a našla mu místo ve své firmě. Poté zplodili dvě dcery. Podle jednoho z rodinných přátel byl prý Khalid okouzlující mladý muž.

„Když se dostal z vězení, rozhodl se žít v duchu islámu a nechtěl mít nic do činění se svým starým životem,“ vypověděl jeden ze sousedů. Brzy se k němu přidala i Teeganina starší sestra Andi (24).

„Nosila šátek i přes obličej a myslím, že si změnila jméno,“ řekl rodinný přítel. Andi je tedy Teeganiným pravým opakem. Zatímco mladší sestra nosí sexy černé šatičky, tak Andi je zahalená v šátku.

Více o útocích v Londýně čtěte zde.

Podívejte se na rekonstrukci útoku v Londýně:

Video  Rekonstrukce útoku v Londýně: Takhle terorista zabíjel  - Reuters, Hudební banka, Assassinator Switch
Video se připravuje ...

nabuchodonozor ( 26. března 2017 21:37 )

Takovou krásnou holku balit do pytle by byl hřích.

Zobrazit celou diskusi