Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Panika v Londýně! Auto smetlo tři lidi, řidič a spolujezdec měli nože

26. března 2017
08:29

Londýn se ještě nevzpamatoval ze středečního teroristického útoku před parlamentem a městem otřásl další útok, který má až děsivě mnoho podobností! V sobotu v noci najel řidič autem do skupiny lidí čekajících před barem v severním Londýně. Dva muži a jedna žena utrpěli zranění. Policie uklidňuje vyděšené obyvatele města, že o terorismus nešlo!

Událost se stala ve čtvrti Islington na rušné ulici Essex Road před podnikem Old Queen’s Head. Podle jednoho ze šokovaných svědků se auto přiřítilo zpoza rohu rychlostí kolem 80 km/h, vyletělo ze silnice na chodník přímo do skupiny lidí, postávající před barem.

Jednalo se o stříbrný vůz Peugeot Partner. Okamžitě po nárazu, který prý lidi „srazil jako dominové kostky“, dva muži, řidič a jeho spolujezdec, z auta vyskočili a dali se na útěk. Policie pachatele, po nichž na chodníku zůstal ležet jeden nůž, který vypadl při úprku mužů z auta, zanedlouho dopadla a obvinila je. Druhý nůž byl nalezen ve zdemolovaném voze.

Dosavadní šetření ukázalo, že se zřejmě o další teroristický útok nejednalo. V policejní cele skončili celkem čtyři muži ve věku od 17 do 19 let, kteří jsou vyšetřováni pro trestný čin těžkého ublížení na zdraví.

Policie i záchranka byly na místě činu téměř okamžitě. Dva muži a jedna žena byli převezeni do nemocnice s vážnými, ale nikoli život ohrožujícími zraněními.

"Panika na místě byla obrovská. Nikdo nevěděl, co se děje, všichni se báli, že je to zase teroristický útok. Všichni byli obrovsky vystrašení," řekla Daily Mailu svědkyně, která si nepřála být jmenována.

VŠE O ÚTOKU V LONDÝNĚ ČTĚTE ZDE>>>

 

Fotogalerie Útok před britským parlamentem 74 fotografií

Video  Žena skočila do Temže a přežila útok teroristy. Podívejte se na klíčový okamžik  - Reuters, Matěj Šrám, David Vaníček
Video se připravuje ...

Video  Rekonstrukce útoku v Londýně: Takhle terorista zabíjel  - Reuters, Hudební banka, Assassinator Switch
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

mrkevmrkev ( 15. dubna 2017 19:37 )

Nejdříve je potřeba vyvolat pořádný nepořádek, zmatek a běsnění potom chaos. Na základě chaosu se vyhlásí výjimečný stav. Pokud rozbroje budou trvat nadále /proč by netrvaly, že, někdo si v tom libuje/ nastane diktatura. K tomu je totiž směřováno, tak je to naplánováno. Diktatura a genocida bílého obyvatelstva. NWO. Snad se bílí nase-ou dostatečně včas, než bude pozdě.

obrobr ( 26. března 2017 17:30 )

PROČ HNED VŠICHNI PÍŠETE , ŽE TO BYLI ČERNOŠI , KDYŽ TO BYLI AFROEVROPANÉ

MILLLIS ( 26. března 2017 16:52 )

jiri.k ( 26. března 2017 13:39 )

Nevěřím, že by v Londýně byla panika. Vždyť zapálili svíčky, měli transparenty, že nemají strach, že jim teroristi strach nenaženou a vida, ono je všechno jinak. Jediná ochrana je vůbec si muslimy do země nepouštět.

franta15 ( 26. března 2017 11:22 )

Pusťte si je - tyto lidi k nám a budeme se bát vyjít ven na ulici. Je jedno jestli je to "zlatá mládež" nebo někdo jiný. Pokud jde o migranty, kteří u nás udělají jakýkoliv trestný čin a zvláště se zraněnými našimi lidmi, měl by být zákon, na základě kterého budou tito lidé zadržení a deportovaní tam odkud přišli. Máme i tak věznice plné lidí a nemáme peníze ani pro vlastní lidi, kteří páchají trestné činy. Toto by měli nechat podepsat všem migrantům hned při vstupu na naše území. Už víte co na nás připravuje EU-totální ztráta samostatnosti naší republiky, odvysílala to polská veř.právní televize,ale naše ČT mlčí jak ryba. Najděte si to na internetu, už se pracuje na tom, že žádný stat, ani my nebudeme existovat jako samostatná republika. Každý stát EU bude muset přistoupit na zákony EU- ve všech oblastech. ČT - chceme abyste nám to dali do zpráv. VB věděla proč chce z tohoto spolu vystoupit dřív než dostaneme všechno příkazem. Merkelová už na tom pracuje...

Zobrazit celou diskusi