Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Důchodkyně (94) už 44 let pracuje v McDonaldu. Jaké jídlo ji drží naživu?

Autor: jer - 
25. března 2017
20:05

Jmenuje se Loraine Maurerová a ve svých 94 letech pracuje v restauraci McDonald's. Zákazníky obsluhuje již více než 44 let. Podle svých slov se nechystá přestat. Pro magazín People mimo jiné i prozradila, jak se stravuje.

Loraine se narodila v roce 1923. Zažila světovou válku. Značnou část svého života, celých 44 let, strávila za kasou v McDonaldu. Od roku 1973 vystřídala několik poboček ve městě Evansville, v americkém státě Indiana. Práci prý zvládá, jen v zimě ji do zaměstnání a domů vozí kolegové, někdy dokonce i zákazníci.

„Pokud svoji práci nesnášíte, je to práce. Ale já ji miluju,“ řekla Loraine v rozhovoru pro People a dodala: „Lidé, zákazníci, proto tu zůstávám. Vím, jak se jim daří. Znám děti některých z nich. Někteří mě žádají, abych pronesla modlitbu, což většinou udělám. Znám jejich životy.“

Její práce nezůstala bez povšimnutí. Na oslavu 44 let Loraininy práce ve firmě dorazily tucty lidí.

„I po letech zůstává oddaná obsluze zákazníků s jedním z nejkrásnějších úsměvů v okolí. Zákazníci jsou k Loraine loajální a vždy se těší, až je při návštěvě McDonald's obslouží,“ uvedli v prohlášení Chip a Katie Kenworthovi, vlastníci restaurace, ve které Loraine pracuje.

Loraine Maurer má 4 děti. Novinářům prozradila, čím se při svém úctyhodném věku živí. A je to opravdu překvapení. Již desítky let jí každou směnu jídla z restaurace, ve které pracuje. Pokud je nemocná a zůstane doma, nechává si prý jídlo z McDonald's dovážet.

Její oblíbené jídlo je prý rybí sandwich. „Ale teď, když pracuju ranní směny, není nic, co by mi nechutnalo. Dnes ráno jsem měla borůvkový muffin, dvě smažená vejce a šálek kafe,“ prozradila Loraine a dodala: „Moji zákazníci jsou můj život. Cestovala jsem s nimi, byla jsem s nimi na míčových hrách. Nejsou to jenom zákazníci, jsou to přátelé.“

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

joudajoudovy ( 26. března 2017 11:41 )

skoda, ze se v cesku nekona? firemni maskot by prilakal vice zakazniku, prilepsil si k duchodu a na LDN neskoncil. neni to dalsi vyzva pro socany k podani zlepsovacich navrhu, jak odvratit chudobu senioru, snizit socialni i zdravotni vydaje, zaclenit je do kolektivu, budou mit pravidelnou stravu a nakonec jim nasadit progresivni dan, viz danova reforma made in CSSD?

Thyronx ( 26. března 2017 01:48 )

Já svůj životní job za ročních 100,000 USD + dostal k 50. narozeninám. V Čechách bych byl tak leda adept na ÚP. Mimochodem do Ameriky jsem přišel ve skoro 40ti letech a zajistil sebe i ženu naprosto perfektně na stáří. Na FL nový velký dům se vším všady. Nechci se chlubit nová auta nemůžeme kupovat teď v důchodu častěji než jednou za 5 let. Ale co je nedostatek peněz, neznáme. Nemyslím si že bych za 31 let co žijem v usa, bych totéž dokázal v rodné vlasti. Anov McD pracuje mnoho důchodců a semtam i mladí. Ono obracet burgery není zrovna parketa pro mladé lidi. Plat v McD je kolem 10 a něco dolarů na hodinu. Oni žádali 15 na hodinu ale nedostali. Už tak souply ceny a nejen v McD. Dřív stál Burger kolem 0.59 dolaru a dnes 1.20

anka ( 26. března 2017 00:32 )

napadlo vas, ze kdyby pani sla do duchodu v 65 letech, tak uz treba nezije....anebo nezije tak plnohodny zivot v 94 jako ma ted???? Pani je spokojena, ale vy asi ne, protoze jinak by jste se sproste nenavazel do 94 leteho cloveka.

prycsnima ( 25. března 2017 23:27 )

 Jů,to je hodně vobrázků mekdonalda.kde jste je sehnali!no to je perfektní.můžu si je ztáhnout?

Zobrazit celou diskusi