Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Na dvojčata v Londýně vzal kladivo: Gabriel (†1) zemřel, Marie (1) je na tom zle

Autor: bk, kal - 
19. března 2017
21:00

Dvě těžce zraněné děti našli v sobotu v noci kriminalisté v severním Londýně. Roční chlapec Gabriel po převozu do nemocnice zemřel. Stejně stará holčička Marie je v kritickém stavu. Jednalo o dvojčata a policie se domnívá, že v bytě, kde děti bydlely, se odehrál brutální útok. Hledá v této souvislosti 33letého muže, který s rodinou žil. Nejspíš je to otec dětí a vypadá to, že na ně zaútočil kladivem.

Zraněné děti se nacházely v blízkosti parku Finsbury. Ihned byly převezeny do nemocnice, kde však chlapec v brzkých ranních hodinách zemřel. Stejně stará holčička zůstává v kritickém stavu.

Kriminalisté ihned začali s vyšetřováním. První stopy vedly k bytu nedaleko parku, kde roční dvojčata žila se svou matkou Rumunkou a otcem, jenž má indické kořeny.

Podezřelý zmizel a nikdo už ho neviděl

Podle výpovědi sousedů a stop na místě činu usuzuje, že v bytě mohlo dojít k útoku. „Slyšel jsem ženský křik. Byla to sousedka. Zeptal jsem se, zda jí mohu s něčím pomoct a jestli nemám zavolat policii. Pak jsem slyšel, jak křičí: „Moje děti,“ řekl muž žijícím ve stejném domě pro Itv.com.

Podezřelým z útoku je Bidhya Sagar Das (33), pravděpodobný otec dětí. „Detektivové se usilovně snaží sledovat muže, který byl v domě krátce před nalezením zraněných dětí. Podezřelý zmizel ještě před přivoláním záchranky a policie. Od té doby muže nikdo neviděl,“ zní prohlášení policie.

Xeen ( 20. března 2017 10:53 )

Multikulturní obohacovač. S islámem to ale určitě nemá nic společného.

havran2 ( 20. března 2017 09:03 )

Měli by na něho použít stejné kladivo ! ! !

skaara ( 20. března 2017 09:02 )

Laskavě si prosím prohlédněte fotografie - matka a děti mají světlou pleť, pouze domnělý "otec" a jejich vrah je kapánek přičmoudlý a nejspíš to je Ind nebo Pakistánec, ale Róm to nebude, protože ti v Indii už nežijí.

janaazhar ( 19. března 2017 22:08 )

JSTE HLOUPÍ JEDNÁ SE O DĚTI A TY SI NIC NEZASLOUŽILI TAKOVÝ JEDNÁNÍ

naidka ( 19. března 2017 20:16 )

Vybodni se na cigoše, my nic nespravíme, akorát se tak můžeme nezdravě nasjat.. Jdu na telku, ahoj a měj se, Buban.

Zobrazit celou diskusi