Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Trumpův mluvčí překvapil různobarevnou obuví. Nejspíš za tím bylo zranění

Autor: nka - 
19. března 2017
23:00

Jako slavný popleta Pierre Richard v komedii Velký blondýn s černou botou vystoupil tento týden v Bílém domě před novináře mluvčí amerického prezidenta Sean Spicer. Jeho neotřelý výběr obuvi vyvolal pozdvižení na sociálních sítích i v médiích a živé debaty, co k němu asi vedlo.

Britský server Guardian hned přispěchal s vysvětlením, že nošení bot rozdílné barvy v této sezóně platí za znak módního vizionáře. Většina Američanů ale ve své přízemnosti pro podobné novátorství neměla pochopení.

„Sean Spicer si neumí ani vzít boty stejné barvy a pracuje pro prezidenta, já ale potřebuju 10 let praxe a 1583 referenci, abych dostal práci na juniorské pozici,“ napsal jeden uživatel na Twitteru. „Chce snad dát najevo, jak moc trpí stresem?“ zajímal se další.

 

Při bližším prozkoumání obuvi na zvětšené fotografii ale vyšlo najevo, že důvod je zcela jiný. Spicer si pravděpodobně zranil nohu, takže na ní měl tmavou ponožku a ortézu, nebo černý sandál.

Spicera už v lednu proslavila snaha nadhodnotit počet návštěvníků prezidentské inaugurace. Jak vypadal první projev Trumpa?

Video  První prezidentský projev Donalda Trumpa: S českými titulky  - Blesk TV, Reuters
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi