Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Bratra Kim Čong-una prý zavraždila vietnamská Anička Dajdou: I ona pohořela v pěvecké soutěži

Autor: shp - 
23. února 2017
11:10

Je to ona? Nebo jde o někoho úplně jiného?! Doan Thi Huong, která byla zatčena jako vražedkyně bratra severokorejského diktátora Kim Čong-nama, možná vystupovala ve vietnamské pěvecké soutěži. Žena, která vypadá skutečně jako ona, v ní ale naprosto pohořela.

Ta podoba je naprosto neskutečná. Vypadá skutečně jako ona! Soutěžící sice vystupovala pod jménem Dinh Thi Khuyén, ale to mohlo být smyšlené. Pěvecká soutěž se vysílala loni v červnu. Mladá žena, která s pisklavým hláskem neuspěla, byla odbornou porotou nekompromisně utřena.

Doan Thi Huong byla tou, která na malajsijském letišti nosila tričko s výrazným nápisem LOL (nahlas se směju). S komplickou měla Kim Čong-nama otrávit neznámou látkou. Bratr diktátora Kim Čong-una pak umíral zhroucený v křesle. Zachránit se ho po otravě již nepodařilo.

Video  Vražedkyně Kim Čong-nama prý zpívala v TV soutěži.  - Youtube.com
Video se připravuje ...

V souvislosti s vraždou muže, který veřejně vystupoval proti komunistickému režimu v KLDR, podezírá policie několik lidí. Kromě dvou údajných vražedkyň, které jsou již ve vězení, byl vyslechnut tajemník severokorejského velvyslanectví v Malajsii a muž napojený na severokorejskou leteckou společnost Air Koryo. Pátrá se ale po dalších 4 lidech.

Tělo zavražděného je v márnici vzhledem k vysoké citlivosti případu pod pečlivou ochranou ozbrojeného týmu. Kim Čong-nam měl pověst playboye, hráče v kasinech a povaleče a byl dlouhodobě pro severokorejskou vládu trnem v oku. Spekuluje se proto o tom, že ho vláda komunistické země nechala odstranit.

Zobrazit celou diskusi