Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Zvolení Trumpa má stejný dopad jako 11. září. Lidé urputně hledají partnery

Autor: nka - 
15. února 2017
20:34

Vítězství Donalda Trumpa v amerických prezidentských volbách rapidně zvýšilo touhu lidí najít si partnera. Jak řekl stanici BBC šéf internetové seznamky eHarmony Grant Langston, počet zájemců na jejích stránkách po volbách vyskočil o třetinu. Podobnou tendenci seznamka podle něj zaznamenala po teroristických útocích na newyorská dvojčata v září 2001.

Langston prohlásil, že ve dnech následujících po prezidentských volbách se zájem o seznamku skokově zvýšil o „senzačních“ 35 procent.

„Listopad je většinou slabé období. Po volbách 8. listopadu jsme ale zaznamenali enormní nárůst zájmu. Podobné to bylo po útocích 11. září. Když začne doba být nepředvídatelná, lidé prostě chtějí někoho mít,“ řekl Langston.

„Ti, co žijí v neuspokojivém vztahu, přestanou přemýšlet o rozchodu. Ti, kdo jsou sami, se snaží si někoho najít,“ dodal.

Americký cestovní ruch přišel o 4 miliardy

Online seznamování přitom není jedinou oblastí, která po nástupu Trumpa zaznamenala výkyv.

Podle nedávné zprávy přišel americký cestovní ruch od vydání Trumpova dekretu, zapovídajícího dočasně vstup do USA občanům sedmi muslimských zemí, o příjmy ve výši 185 milionů dolarů (4,6 mld. Kč).

Počet návštěvníků Spojených státu se totiž snížil o 2,2 procenta, což na zisku pocítili nejen hotely a obchodníci, ale i letecké společnosti. Napsal to server The Telegraph s odkazem na údaje celosvětové asociace pro cestovní ruch GBTA.

rumrum ( 16. února 2017 00:24 )

Drakulino je s podivem ze umíš psat když mas mozek prvnaka

Vinetou ( 15. února 2017 23:18 )

Trump bude asi druhý J.F.Kenedy...sorry ale jinak to nejde..jde proti všem a to nemůže nikdy dopadnout dobře a speciálně v USA jinak...je to jen o TOP pozicích,elit -kompro všude a nikdo tam nevěří už nikomu!!!!Je to jen otázka spiknutí elit...no ti kluci co spolu mluví..nikdo nechce nic měnit..proto musí být Trump odstraněn!!! Jde o zásadní neměnného uchovaní zajetého vlivu TOP elit...stylem ala já na bráchu a brácha na mě!!!!Mají tam tu zavedenou fungující "opoziční smlouvu"-no Trump je ale sám!!sorry ale jinak to fakt nemůže jim s Trumpem fungovat-ani omylem...je to od Trumpa scifi a dobrovolná bohužel sebevražda..

ronyrony ( 15. února 2017 22:08 )

je skvělé,že Donald Trump vyhrál volby

syrucek ( 15. února 2017 21:20 )

 typická pleskovina

Zobrazit celou diskusi