Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Superobézní máma zhubla 100 kg: V těhotenství dostala mrtvici, která jí zachránila život

Autor: red - 
11. února 2017
10:32

Mladá maminka Tiffaney do sebe každý den naládovala přes 11 tisíc kalorií z převážně rychlého občerstvení: burgery, pizzy, sendviče zalévala litry limonád. Až se vyjedla na téměř dva metráky. Když byla těhotná s druhým dítětem, utrpěla mozkovou mrtvici, která jí zřejmě zachránila život…

Za měsíc byla mladá žena z amerického Utahu schopna utratit přes 16 tisíc korun jen za svou fastfoodovou drogu. Jednou jí dokonce nezdravé jídlo vyšlo na 45 tisíc korun! „Jedla jsem nepřetržitě. Jen za cestu do práce jsem byla schopna sníst čtyři sendviče s vejci, slaninou a párky a velké čokoládové frapé,“ vzpomíná na časy své nejhorší závislosti Tiffaney. „Za dvacet minut jsem se vrátila do toho samého mekáče a objednala si ještě jednou úplně totéž,“ líčí s tím, jak moc jí to lezlo do peněz.

„Vždycky jsem věděla, že jsem velká. Ale netušila jsem, jak moc obří ve skutečnosti jsem. Až během druhého těhotenství přišel okamžik, který všechno změnil,“ nechala se slyšet. V šestém měsíci dostala mrtvici. „Moje srdce bylo tak obaleno tukem, že mi lékaři nemohli téměř vyšetřit tep,“ popisuje. Druhé těhotenství ale naštěstí skončilo dobře a ona porodila druhého syna.

Následně podstoupila operaci, při které jí byl podvázán žaludek. Díky radikální změně životního stylu se jí podařilo zhubnout přes sto kilo. Co však mladou maminku nyní trápí, jsou kilogramy visící vytahané kůže, se kterou jí ani cvičení nepomohlo. Bude muset opět na operaci, na kterou však zatím nemá peníze. „Chci se zbavit té kůže a být konečně krásná,“ říká Tiffaney, která doufá, že se její sen brzy splní.

sores ( 11. února 2017 15:22 )

Měla jet do Česka a žít za prům.plat 13tisíc nebo důchod a na žrádlo by jí moc nezbývalo.Je vidět jak vysoká život.úroveň u nich je když na to měla.

Zobrazit celou diskusi