Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Morbidně obézní baculka vážila s buclatým manželem 350 kg, společně zhubli 140 kg

Autor: shp - 
6. února 2017
18:25

Jedli, hltali, až skončili tak, že se krmili navzájem jako prasata u koryta. Váha obézního páru Lexi (26) a Dannyho Reedových (28) z Indiany se neustálým stravováním v rychlém občerstvení, které si nechali přivážet donáškou, na jejich vzhledu obrovsky podepsala. Pak si ale řekli ne a rozhodli se, že s tím něco udělají.

Spojovala je láska k sobě navzájem i láska k jídlu. Nezdravou stravou se vyjedli až na těžkotonážních společných necelých 350 kilogramů. Ona vážila 219 kilo, on 127 kilo a byli to oškliví cvalíci. Snažili se hubnout, ale marně.

Když jsme spolu začali randit, přibrali jsme hodně váhy společně. Strávili jsme většinu nocí na večeřích. Točil se kolem toho náš vztah, většinou jsme chodili na čínské jídlo. Oba jsme snědli tři talíře jídla, než jsme si objednali donášku,“ vzpomíná Lexi.

Každý jsme snadno snědli 4000 kalorií denně. Nevěděli jsme, kdy máme přestat. Každý rok jsme si dávali na Nový rok ta samá předsevzetí, ale nikdy jsme to nevydrželi. V lednu 2016 to ale bylo jiné,“ dodala žena, která se i se svým partnerem pustila plnou silou do hubnutí. Změnili stravu a vrhli se do posilovny.

Jejímu odhodlání přispělo i ponížení, které zažila na pouti. „Jednou mě poslali pryč ze zábavního parku, protože bych ohrozila provoz horské dráhy. Bylo to naprosto ponižující,“ vzpomíná Lexi. Nyní s manželem zhubli celkem 140 kilogramů. Další mají před sebou, ale jsou na dobré cestě.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

londynskypes ( 7. února 2017 16:59 )

stejne je tlusta h nu s na fuj

londynskypes ( 7. února 2017 16:56 )

to musel byt s m r a d

Zobrazit celou diskusi