Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Milovník z online seznamky okradl důvěřivé ženy o statisíce: Jedna z obětí kvůli němu spáchala sebevraždu

Autor: aba - 
2. února 2017
22:46

Online seznamka Tinder je velice populární. Oblíbenosti téhle seznamovací aplikace využil i Angličan Jonathan Frame (30), který si online vybíral své oběti, které pak okrádal o peníze.

Jonathan ženy ze začátku okouzlil svým vzhledem a vystupováním, a ty mu začaly bezmezně důvěřovat. Když získal jejich bankovní údaje, začal si půjčovat jejich jménem peníze. Šlo o bankovní úvěry, krátkodobé půjčky nebo debetní karty.  Dokonce byl tak drzý, že jim za takto ukradené finance i kupoval malé dárečky.

Své první oběti ukradl za sedm týdnů bezmála 200 tisíc korun. Když žena zjistila, že nebude schopná dluh uhradit před rokem 2022, spáchala sebevraždu. Policie muže ale dopadla a ten stanul před soudem.

Frame už byl v minulosti opakovaně trestaný za podvody všeho druhu. Za okradení dvou mladých žen v roce 2014, které připravil o podobnou částku, a neuhrazení kauce v říjnu loňského roku mu soud vyměřil osmnáct měsíců za mřížemi. Frame soud prosil, aby trest na nějakou dobu odročil, protože má zrovna dobrou práci, ale soudce byl neoblomný a tuto možnost vyloučil. 

mesalina ( 2. února 2017 23:34 )

od pohledu vykuk, o toho bych si ani kolo neopřela

Zobrazit celou diskusi