Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Žena mu zemřela v zavaleném hotelu v náručí. Giampaolo zůstal s dcerkou (5) sám

Autor: jer - 
23. ledna 2017
19:17

Dceru nechali u babičky, aby si společně mohli užít několik nerušených dní v italských horách. Jejich dovolená se ale změnila v noční můru, když na hotel Rigopiano udeřila lavina. Giampaolo a jeho partnerka Valentina čekali pod sněhem na pomoc, pro ženu přišla bohužel pozdě. Příběhy lidí zavalených lavinou zveřejnil server Info.cz.

Mělo to být několik dní s milovanou ženou, místo toho mu manželka v italském hotelu po sesuvu laviny zemřela v náručí. Zachráněného cukráře Giampaola čeká v Římě pětiletá dcerka Rosa Barbara, které bude muset vysvětlit, že se její matka už nevrátí.

„Držel jsem ji za ruku a neustále na ni mluvil, aby zůstala při vědomí. Pak mi v jednom okamžiku přestala odpovídat. Volal jsem ji, ale pak jsem si uvědomil, že mi odešla,“ citoval deník Corriere della Sera vzpomínky muže, jak je řekl po vysvobození záchranářům.

Naopak o zázraku mluví studentka Giorgia, kterou spolu s jejím snoubencem Vincenzem vysvobodila horská služba zpod laviny po více než 48 hodinách. „Vše se na nás zřítilo a my vůbec netušili, co se děje. Připadali jsme si jako zavření v krabici,“ cituje její slova z rozhovoru pro Radio G švýcarský deník Blick.

Jak to vypadalo na místě? Podívejte se:

Video  Lavina zavalila italský hotel.  - Reuters.com
Video se připravuje ...

Celý příběh najdete na webu Info.cz

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi