Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Bille? Hillary přistihla manžela při mlsném okukování. Díval se na Ivanku?

Autor: jer - 
21. ledna 2017
15:43

I když v ten den jeho žena nebyla jmenována prezidentkou USA, Bill Clinton si evidentně inauguraci užíval. Bývalého prezidenta zachytila kamera, jak okukuje pravděpodobně Ivanku Trump, dceru nově zvoleného prezidenta USA Donalda Trumpa. Všimla si toho i jeho žena Hillary.

Nově zvolený prezident Spojených států Donald Trump při své inauguraci předvedl řeč plnou emocí a slibů. Slavností se účastnili i členové Demokratické strany, mimo jiné i Barack a Michelle Obamovi a Bill s Hillary Clintonovou. Právě bývalý prezident a manžel neúspěšné kandidátky na prezidenta věnoval pozornost něčemu jinému než Trumpově řeči.

Bill se díval stranou, kousl se do rtu a pokýval. Koho exprezident sledoval? Lidé na sociálních sítích spekulují, že okukoval Ivanku Trump, dceru miliardáře a 45. prezidenta USA Donalda Trumpa. Jestli je to pravda nebo není, se asi nikdy nedozvíme.

Celé události si ale evidentně všimla i Hillary. V té chvíli stála vedle svého manžela a sledovala pódium. Najednou si všimla, že její muž věnuje pozornost něčemu (nebo někomu?) jinému. Následoval dlouhý, nesouhlasný pohled. Po chvíli Bill zaznamenal, že ho sleduje manželka, a obrátil pozornost zpět k pódiu. Stejně učinila Hillary. Z jejího pohledu bylo skoro zřejmé, že ji podobné věci už ani nepřekvapují.

Exprezidenta Billa Clintona a jeho ženu Hillary provázela kariérou řada sexuálních skandálů. Zřejmě nejslavnějším z nich je sexuální vztah Billa s Monikou Lewinskou, která byla v letech 1995-96 stážistkou v Bílém domě.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

ivoadler ( 22. ledna 2017 11:26 )

Hm, tak ta mi ho nevykouří... 

aIena666 ( 22. ledna 2017 00:16 )

prycsnima ( 22. ledna 2017 00:14 )

 Ta stará lesba jenom závidí.

petrpupkin ( 21. ledna 2017 22:27 )

Však je hezčí jako ta jeho vyšeptalá čůza.

odol ( 21. ledna 2017 22:11 )

Zobrazit celou diskusi