Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Osminásobná matka inkasuje statisíce na dávkách: Jsem moc krásná na práci, brání se

Autor: lm - 
16. ledna 2017
14:42

Marie Buchan (33) je matkou na plný úvazek! Britka na svých osm dětí ve věku od tří do 15 let inkasuje skoro milion korun. Poté, co ale média zjistila, že si vozí zadek v luxusním autě za dva miliony korun a plánuje plastiku prsou za dalších 200 tisíc, se na hlavu matky snesla vlna kritiky. Jenže Marie tvrdí, že si práci najít nemůže. Je na to prý „moc krásná“...

Marie Buchan (33) kdysi pracovala jako tanečnice provozující erotický tanec na klíně, už 16 let je ale matkou na plný úvazek. Na svých osm dětí ročně inkasuje závratných 31 tisíc liber  (přes 950 tisíc Kč), plánované státní škrty by ji ale měly připravit o necelých 200 tisíc korun. Marie se proto rozhodla, že se vrátí do práce. Tentokrát si ale zvolila serióznější profesi...

Oktomáma studuje na automechaničku a až v březnu ukončí studium, bude připravena nastoupit do garáží. Jenže se jí do toho moc nechce, prý kvůli neustálým nestoudným návrhům, kterých se jí v převážně mužské profesi dostává.

„Oslovilo mě několik garáží poté, co mě viděli v televizi, a jak jsem si s nimi povídala, pochopila jsem, o co jim ve skutečnosti jde. Nechtěli mě tam jako součást týmu, šlo jim o něco úplně jiného. Jsou to neskuteční úchyláci,“ postěžovala si matka v rozhovoru pro Daily Star. Muži prý oktomámu neustále zvali na drink a ptali se jí, co ráda dělá ve svém volném čase, a to se jí nelíbilo. „Máme ženy pracující u policie a v armádě. My na to máme, ale chlapi na nás koukají jen jako na sex symboly,“ dodala.

Marie je ale dle svých slov připravena bojovat se sexismem, který v tomto odvětví panuje, a ráda by našla nějakou automechaničku, od které by se pak mohla učit. „Strašně se snažím. Kdyby mi někdo dal příležitost, ukázala bych mu, že se všichni mýlí. Vím přesně, co dělám,“ vysvětlila.


Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině