Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Tohle muselo bolet! Chlapci (10) při zpackané obřízce uřízli penis

Autor: bop - 
27. prosince 2016
22:38

Desetiletý chlapec v Malajsii měl podstoupit pouze rutinní zákrok obřízky penisu. Rodiče si však vybrali neregistrovanou kliniku a navzdory údajným 21 letům zkušeností vykonávajícího lékaře nevyšlo všechno podle plánu... Operace laserovým skalpelem nakonec skončila tak, že chlapec přišel o celý žalud!

Tak tohle muselo být pěkně nepříjemné... Měl to však být pouze rutinní zákrok, jakých se po světě provádí spousty denně. Bohužel pro malého chlapce ale rodiče zvolili kliniku, která není registrovaná na malajském ministerstvu zdravotnictví. Co na tom, že prý operuje už 15 let... O její kvalitě to nejspíš přece jen něco vypovídá.

A bohužel došel hrozivý scénář naplnění. Během operace laserovým skalpelem udělal údajně velmi zkušený chirurg banální chybu – a chlapec to pořádně odskákal... Lékař mu omylem uřízl celý žalud!

Klučinu potom museli převézt do jiné nemocnice, aby mu zkusili penis opět přišít na místo. Jeho další osud bohužel není znám. Na chybujícího zdravotníka podal otec chlapce stížnost u policie.

11karel11 ( 19. dubna 2018 19:55 )

Oni se bojí kvůli muslimům ? Hýzdit cizí těla násilím a Boha se nebojí ? Dobytek.

majojo ( 28. prosince 2016 00:16 )

Při čtení tohohle dílka mě napadlo, že to muselo být v Číně - no kousek vedle. V Americe by se to nestalo. A pane autore, váš komentář, že to muselo bolet, pokládám(když jde o malé dítě) za mimořádně "vkusný". Přejte si (já vám to nepřeju), abyste se nikdy nemusel podrobit podobnému zákroku.

escobar2011 ( 28. prosince 2016 00:13 )

 Dyť se zase tak moc nestalo ... a tolik povyku pro nic -D Kluk jim ještě jednou poděkuje ...

Zobrazit celou diskusi