Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Medvědice napadla moderátorku v živém vysílání: Varoval jsem vás, pronesl chovatel

Autor: shp - 
27. prosince 2016
14:55

Nemyslela a draze za to zaplatila. Televizní moderátorka z ruského pořadu Pro Lubov (O lásce) si v živém přenosu chtěla pohladit roztomilou medvědici Bonyu v kostýmku. Jenže k ní přišla zezadu, takže se zvíře leklo a zaútočilo na ni.

Bonya se otočila a máchla prackou. Moderátorka měla na krku visačku, kterou zachytila tak silně, že ženu okamžitě svalila na zem. Jak ji táhla za šňůrku višačky, začala ji škrtit. Moderátorka marně lapala po dechu.

Naštěstí se ženu podařilo z děsivého sevření vysvobodit a medvědici uklidnit. I když zvíře vypadá roztomile, pořád je šelmou. Přestože byl útok drsný, ženě se naštěstí nic vážnějšího nestalo.

Po útoku jeden z chovatelů řekl směrem k napadené: „Varoval jsem vás, ať nechodíte k medvědici.“ „Omlouvám se,“ odpověděla moderátorka. Bonya byla po incidentu rozrušená, ale ženu dále po moskevském studiu nepronásledovala.

Video  Drsný útok medvědice v TV studiu  - Youtube.com
Video se připravuje ...

europa ( 28. prosince 2016 07:49 )

Neskutečná blbka. Zezadu se ke zvířeti přistupovat nesmí. Totéž by se jí stalo i se psem. Prostě zvíře tě musí vidět, a nesmí se tě leknout. Člověk by se taky leknul, kdyby na něj někdo nečekaně zezadu sáhl. Navíc medvědice byla v neznámém prostředí, ve stresu. Ta hlupaňa měla velké štěstí, že to nedopadlo hůř.

aIIahakbar ( 27. prosince 2016 18:18 )

Běž se debile hodit do jinýho nicku, běž!

naidka ( 27. prosince 2016 17:34 )

Zdareeeeec, pejsane.

londynskypes ( 27. prosince 2016 17:25 )

naidka musim jit cauuuuuuuuuuu

londynskypes ( 27. prosince 2016 17:12 )

ahoj naidka jojo ..jak se zije?

Zobrazit celou diskusi