Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Svatba se změnila v bitku: Bývalý nevěsty rozdával její hanbaté fotky

Autor: aba - 
23. prosince 2016
14:30

Doslova v noční můru se proměnila svatba v kanadském Torontu. Na svatbu totiž přišel i nevěsty bývalý přítel s obálkou plnou fotek ukazujících ženu při sexuálním aktu. Ty pak rozdával svatebním hostům, není tedy divu, že svatba skončila rvačkou.

Měl to být nejkrásnější den v jejím životě, ale všechno skončilo úplně jinak. Na sociální síti Twitter koluje video ze svatby, které zachycuje brutální rvačku přímo na oslavě. Uživatel, který video sdílel, k němu prozradil i informace, že se jedná o svatbu v Torontu, na kterou dorazil i bývalý přítel nevěsty, jenž rozdával lidem peprné fotky, které ji zachycovaly při sexuálním aktu. To se přirozeně nelíbilo bratrovi nevěsty a mylně v muži na fotkách poznal svědka manžela.

Tohle nedorozumění odstartovalo ohromnou rvačku, do které se zapojili snad všichni na svatbě a která je zachycená i na videu. Uživatel Twitteru, který video zveřejnil, ale později napsal, že se vlastně jednalo o vyvrcholení dlouhodobých sporů mezi rodinou ženicha a nevěsty. Která z jeho verzí je pravdivá, tak není jisté. Ovšem jisté je to, že to byla určitě nezapomenutelná svatba. 

Video  Svatba se změnila v bitku: Bývalý nevěsty rozdával hostům její inkriminující fotky.  - Twitter
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi