Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Nové záběry ze Severní Koreje unikly na internet: Otrocká dětská práce!

Autor: bop - 
15. prosince 2016
22:16

Otřesné! Nové záběry ze Severní Koreje, které unikly na internet, jsou pouze pro otrlé… Zachycují pětileté děti, jak v nelidských podmínkách tvrdě pracují na opravě kolejí. Takto mají nebohá dítka dřít až deset hodin denně!

Že jsou životní podmínky v Severní Koreji skutečně drsné, to není žádná novinka. Záběry, které nedávno unikly na internet, jsou však opravdu děsivé. Pokud máte děti, nejspíš si nedokážete představit, že by byly vystaveny podobné krutosti.

Síť gangů pod diktátorem Kim Čong-unem zneužívá děti od nejútlejšího věku k doslova otrocké práci na opravě a stavbě  kolejí, kde musí tahat těžké náklady kamenů a vykonávat jinou fyzicky velmi těžkou práci. Děti od pouhých pěti let přitom takto pracují až deset hodin denně…

Spekuluje se, že do organizované otrocké dětské práce je zapojeno dokonce i školství a některé školy tento zrůdný systém podporují a umožňují. Samotný diktátor a sebejistý vůdce si přitom mnoho mil od vykořisťovaných dětí hoví v tom největším luxusu a pohodlí.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

djaba ( 16. prosince 2016 19:59 )

 Bramborové brigády jsme si také vychutnávali .V bahně , zimě a svačina kolečko suchého salámu s chlebem a studená limonáda .Výdělek deset kaček za den byl také královský a nikoho nezajímala hmotnost košíku a ani bezpečnost práce a dětská práce vůbec . Že by to bylo výchovné , to ani náhodou .

petr11 ( 16. prosince 2016 10:17 )

....tam děti otroci... v Evropě máme dětské teroristy..Dvanáctiletý irácký Němec chystal útok na vánoční trh

ssjs ( 16. prosince 2016 09:35 )

No nevím, my ještě měli pěstitelskou výchovu nebo dílny. A když se video dobře smíchá nebo sestříhá, tak někdo si taky mohl myslet, že žáci makají na polích...

tgbg ( 16. prosince 2016 09:13 )

Přeji každému vzornému komunistovi, aby jeho děti, vnuky vzali do Severní Koreje na komunistickou brigádu!!!!!

bullshit ( 16. prosince 2016 08:00 )

Severní Korea to je opravdu SHIT režim, ale snímky zrovna neukazují na otroky. Nejsou až tak špatně oblečeni a fotografie nepůsobí zkličujícím dojmem. Kdyby nás někdo ve škole vyfotil jak jsme makali na bramborové brigádě, kdy děti tahaly plné kýble brambor, bratru přes deet kg/kus a v teplákách tak by to byly horší fotky.Bramborová brigáda na základce to byla opravdu dřina a nikdo se nad tím nepozastavoval. Vážili jsme si pak almužny co jsme dostali a hlavně práce. Dnes si pracujících nikdo moc neváží, kdo není ve státní správě,nebo alespoň učitel, doktor, policajt,hasič jako by nebyl. Jinak ze S.Koreje asi nic náhodou neunikne, to je totalitní režim, kde mají buzeraci občanů zmáknutou na maximum. Fotky typuji z nějaké oficiální ( školní ) akce na podporu režimu, jak jsou všichni happy.

Zobrazit celou diskusi