Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Pejska střelili dvakrát šípem a nechali ho krvácet. Ulovit ho chtěli kvůli masu

Autor: shp - 
10. prosince 2016
16:22

Toto nebohé a vystrašené zvíře bylo loveno v ulicích čínského Čcheng-tu. Pejsek byl útočníkem zasažen dvěma šípy, které mu pak trčely z těla, zatímco krvácel. Naháněn byl jenom kvůli svému masu. Naštěstí na něj narazil milovník zvířátek Qiao Wei, který se mu rozhodl pomoci.

Obrázek dvěma šípy postřeleného pejska obletěl svět a vyvolal velkou volnu odporu proti situaci v Číně, kde se maso těchto zvířat konzumuje. Weiova snaha zvíře zachránit byla úspěšná a pejsek se zotavuje v útulku. Muž, který mu pomohl, je nyní označován za hrdinu.

Jsem tak ráda, že byl zachráněn, ale moje srdce pláče nad tím, že miliony dalších trpí,“ napsala na Facebooku Rose Gardiner. „Další zneklidňující příběh, který má šťastný konec,“ dodala Charlotte Roberts.

Utrpení pejska rozhněvalo miliony milovníků zvířat v Číně. Za posledních 12 hodin se na psa ptaly tisíce lidí,“ stojí na Facebooku Guardians of Chinese Animal Protection. Až se zvíře uzdraví, jistě najde nový domov.

Jeter ( 30. října 2017 23:17 )

Dalsi mrdky cinsky....twl a hlavne ze tady se v cechach roztahujou kurvy sikmooky....

psi_mama ( 9. února 2017 08:44 )

Včera jsem nechala zrušit diskusi pod člankem o tyrani psu v Polske množirně. Debil karel_klafunda se tam ukájel sadismem,tak ho nahlašujte prosim at má jakykoli nick.Děkuji

gabreta ( 11. prosince 2016 01:04 )

Asi to šikmočka okoukli na pražském Andělu!

naidkavopruz ( 10. prosince 2016 23:20 )

je to idiot,tvaroh na hlavu Je to vopruz nemám ho ráda

naidka ( 10. prosince 2016 22:10 )

Bože, vosáku, ty jsi ale vůl.

Zobrazit celou diskusi